Prodej atypického bytu, Svitavy, Sokolovská, 75 m2 (ID: 1481612)

Sokolovská, Svitavy - Předměstí


3 200 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 15 250 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Svitavách

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout jedinečnou nabídku atypického bytu v osobním vlastnictví 50m2 užitná plocha bytu a podlahové 75m2 se zastřešeným parkovacím stáním ve Svitavách na ulici Sokolovská. V domě jsou pouze 3 bytové jednotky a jeden nebytový prostor. Tento byt se nachází v 3.NP a jedná se o poslední volný byt k prodeji v tomto domě.
Podkrovní byt, který je nově vybudovaný. Okna jsou vikýřová a střešní. Vytápění bytu je zajištěno samostatným plynovým kotlem. Velkou výhodou je, že budoucí majitel si může sám zvolit dekor podlahy. Tento prostor je možné přepažit. Díky energetické třídě B, byt spadá do nízkoenergetického bydlení. Parkovací stání je v uzavřeném dvoře, které je zabezpečeno elektrickými vraty na dálkové ovládání. Vřele doporučuji pro jedinečnou nabídku. S financováním koupě nemovitosti Vám rádi pomůžeme. Pro více informací či nezávaznou prohlídku volejte. Energetická náročnost budovy je B. K nastěhování IHNED.

Cena
3 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Sokolovská, Svitavy - Předměstí
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
50 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
75 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petra Kašová

Petra Kašová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje atypických bytů v Svitavách.

Podobné nabídky