Prodej pozemku pro bydlení, Kácov, 955 m2

Kácov


2 583 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 12 310 Kč /měs.

(vč odměny RK)


Regionální dodavatelé v Kácově

Popis

Nabízíme stavební pozemek o výměře 955 m² v obci Kácov, který je obklopen krásnou přírodou a řekou Sázavou, jen cca 30 min autem na metro C Opatov.

Klidná lokalita na okraji obce s pěkným výhledem, v Územním plánu (studie Farářství) ozn. Bi - pro výstavbu rodinných domů o dvou nadzemních podlaží a podkroví, s maximální zastavěnou plochou 25 % z plochy parcely a minimálně 60% plochy zeleně.
Nová el rozpojovací skříň cca 120 m od pozemku, v plánu obce je prodloužení vodovodu a kanalizace v ulici K Farářství, ale je možno vybudovat vlastní studnu a ČOV, jako už stávající stavebníci.
V případě zájmu, je možné k nabízenému pozemku č. 19 přikoupit i sousední rohový pozemek č. 18. viz. plánek s čísly parcel.

Ideální, turisty vyhledávaná a lukrativní lokalita Posázaví, cyklostezky a krásné procházky v přilehlých lesích, nebo kolem řeky Sázavy, známý golfový resort Panorama s 27 jamkami, tenisové kurty, půjčovna kol a lodí, barokní zámek Kácov a pivovar Hubertus.
V obci je školka, škola, dětský a praktický lékař, obchody a pošta.
Zruč nad Sázavou do 10 min, metro C Opatov 30 min, vlak a bus do Prahy za necelé 2h dle spoje.
Dobrá investice, s hypotékou pomůžeme – zařídíme. Ev. číslo: 647838.

Cena
2 583 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč odměny RK
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Kácov
ID
648452
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
955 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Karel Fiala

Karel Fiala

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kácově.

Podobné nabídky