Prodej pozemku pro bydlení, Dolní Dunajovice, Pálavská, 600 m2

Pálavská, Dolní Dunajovice


3 640 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 17 347 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Dolních Dunajovicích

Popis

Exkluzivně nabízíme pozemek určený v výstavbě v žádané lokalitě Dolní Dunajovice, ulice Pálavská, s výhledem na Pálavu, poblíž Novomlýnské přehrady a dobrou dostupností jak Mikulova, pouhých 7km, tak i na spojnici Brno - Vídeň.
Jedná se o rovinatý pozemek, dle ÚP zařazený jako SO 44 - plochy smíšené obecné, o cel. výměře 600m2, příbližné uliční šíři 34m a hloubce přibl. 17m.
V současné době je zde navržen dům typu bungalov o dispozici 3+kk se šatnou, dvěma koupelnami s příslušenstvím, a tech. místností o cel. zastavěné ploše 100m2, jehož vizualizaci a půdorys najdete pro představu v přiložených fotografiích. Projekt je možno od současného majitele odkoupit a pokračovat dále v již rozběhnutých jednáních se stav. úřadem. K dispozici je i stav. povolení na studnu, voda, kanalizace a optický kabel na hranici pozemku, elektřina na pozemku.
Dle informací územního plánování je možno postavit i dům s obytným podkrovím a se dvěma bytovými jednotkami, přístupnými přes jedno zádveří/vstupní halu. Idealní tedy pro výstavbu apartmánů s výhledem na Pálavu.
Není to však podmínkou a na pozemku se v rámci ÚP můžete realizovat po svém.
A co tedy říká územní plán?:
PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ - SO
* HLAVNÍ VYUŽITÍ - Plochy jsou určeny pro bydlení, dále pro obč. vybavení a podnik. aktivity (drobná výroba, služby a řemesla).
* PŘÍPUSTNÉ VYUŽITÍ - • pozemky staveb pro bydlení a rod. rekreaci, pozemky obč. vybavení, tělovýchovy a sportu a veř. prostranství a dále pozemky související dopravní a tech.infrastruktury
NEPŘÍPUSTNÉ VYUŽITÍ - veškeré stavby a činnosti, jejichž negativní vlivy na kvalitu živ. prostředí překračují nad přípustnou mez limity stanovené v souvisejících práv. předpisech (vyloučení negativ. vlivů musí být prokázáno v rámci územ. řízení)
PODMÍNĚNĚ PŘÍPUSTNÉ VYUŽITÍ
- pozemky staveb a zařízení, které svým provozováním a tech. zařízením nenarušují užívání staveb a zařízení ve svém okolí a nesnižují kvalitu prostředí souvisejícího území, například rekr. zařízení, nerušící výroba a služby, zemědělství, které svým charakterem a kapacitou nezvyšují dopr. zátěž v území
- činnosti, děje a zařízení, které narušují prostředí nebo takové důsledky vyvolávají druhotně
PODMÍNKY PROSTOROVÉHO USPOŘÁDÁNÍ A OCHRANY KRAJINNÉHO RÁZU
• výšková regulace zástavby - maximálně 2 nadzemní podlaží
44-SO Dolní Dunajovice,jižní část obce
- plocha v zahradách za zástavbou v ul. Rudé armády (část 35-SO dle zadání) obsluha území
- dopravní z navrženého koridoru veř. prostranství 18-U
- TI - zajistit obsluhu území v rámci veř. prostranství a ploch pro dopravu prostorové uspořádání, ochrana hodnot území, krajinného rázu
- respektovat podmínky CHLÚ a dobývacího prostoru PZP
- výšková regulace zástavby - max. 1 NP
Informace byly čerpány v dobré víře z veřejně přístupných zdrojů místního ÚP .
A proč zrovna Dolní Dunajovice?:
* obec s veškerou občanskou vybaveností (obecní úřad, nákupní centrum, lékař, restaurace, benzinka, škola, školka, knihovna, atd)
* dobrá dostupnost Brna (35 minut), Mikulova (5 minut) a Vidně (1h)
* krásný výhled na Pálavu, blízkost Novoml. přehrady a CHKO Pálava.
Pro více informací volejte 724 591 943 , Vaše makléřka Soňa

Cena
3 640 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
5. 8. 2024
Adresa
Pálavská, Dolní Dunajovice
ID
24059
Stav objektu
Velmi dobrý
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
600 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Neupravená
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Studna
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Soňa Kloser Mančíková

Soňa Kloser Mančíková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Dolních Dunajovicích.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky