Prodej rodinného domu, Zelenecká Lhota, 98 m2

Zelenecká Lhota


Rezervováno
3 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 16 680 Kč /měs.

(Včetně právního servisu, provize a všech poplatků)


Regionální dodavatelé v Zelenecké Lhotě

Popis

Nabízíme vám ke koupi rodinný dům s velkou zahradou v obci Zelenecká Lhota 4 km od Libáně.

Dům je postaven z pálených cihel, má obytné přízemí a částečně podkroví, ve kterém jsou vybudované dva pokoje.V přízemí se nachází zádveří, vstupní chodba, velký obývací pokoj, koupelna s WC, kuchyň a ložnice. Dům je napojen na obecní vodovod a odpady jsou svedeny do jímky. Vytápění zajišťuje kotel na tuhá paliva. Na dům navazuje garáž a chlévy. Dům je vzhledem k jeho stavu určen ke kompletní rekonstrukci. Na pozemku je také stodola, pod kterou se nachází pískovcový sklep.

Hlavní předností tohoto prodeje je pozemek o velikosti 5 243 m², který je dle územního plánu vedený celý jako stavební. To znamená, že zde můžete i postavit svůj vysněný dům, pokud byste nechtěli rekonstruovat ten stávající. A budete mít dostatek soukromí a místa nejen pro vás, ale třeba i pro vaše zvířata. Pozemek je oplocen a je na něm několik vzrostlých stromů.

Zelenecká Lhota se nachází 10 km od hlavního silničního tahu Jičín – Mladá Boleslav. V obci je autobusová zastávka a hospoda. Veškerá občanská vybavenost je ve 4 km vzdálené Libáni nebo Dolním Bousově vzdáleném 6 km.

Pro více informací mě kontaktujte. Mohu vám pomoci s financováním přes hypoteční úvěr prostřednictvím prověřeného finančního specialisty.

Stav
Rezervováno
Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu, provize a všech poplatků
Aktualizováno
3. 8. 2024
Adresa
Zelenecká Lhota
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
98 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
5243 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lukáš Michálek

Lukáš Michálek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zelenecké Lhotě.

Podobné nabídky