Prodej bytu 2+1, Jablonec nad Nisou, Revoluční, 87 m2

Revoluční, Jablonec nad Nisou - Vrkoslavice


4 160 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 19 825 Kč /měs.

(včetně právních služeb a provize RK)


Regionální dodavatelé v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji útulný byt 2+1, 87 m2, v 1.NP cihlového bytového domu o třech bytových jednotkách, v Jablonci nad Nisou - Vrkoslavice, ul. Revoluční.

Každý vlastník bytu má třetinový podíl na zahradě o celkové výměře 425 m2, která dům obklopuje. Zahrada je udržovaná, oplocená, rovná, k výhradnímu užívání je polovina skleníku, pařník a dřevník.

Byt leží v 1.NP, vchod je možný z boku domu a ze zahrady. Celková výměra 87 m2 zahrnuje sklepní kóji o výměře 5,60 m. Byt se skládá se dvou pokojů, kdy obývací pokoj o výměře 26,90 m2 směřuje na jih, v rohu jsou funkční krbová kamna. Druhý pokoj o výměře 20,10 m2 si majitelé rozdělili na dva pokoje, ložnici a dětský pokoj. K přepažení byly použity OSB desky. Lze zanechat, nebo vrátit do původního stavu. Kuchyň o výměře 22,90 m2 je prostorná, světlá s dveřmi na balkon o velikosti 1,50 m2 s krásným výhledem. Předsíň 7,40 m2 a koupelna s WC a vanou 4,10 m2. V koupelně je plynový kondenzační kotel, který zajišťuje ohřev vody a vytápění bytu, zakoupený v roce 2020. Dům je napojený na veřejný vodovod a kanalizaci. K bytové jednotce dále náleží úložný prostor před vchodovými dveřmi.

Bytový dům, postavený v roce 1900, prošel celkovou rekonstrukcí, je zateplený, ze severní a jižní strany odizolovaný proti vlhkosti. V bytě jsou dřevěná okna dvojskla, vyměňovaná v roce 2008. Na podlaze je dlažba. Elektřina v mědi. Střecha je nová, rok 2022.

Měsíční náklady pro tříčlennou rodinu 3800 Kč, fond oprav 600 Kč.

Dům leží v atraktivní lokalitě, je vzdálený pouhých 290 m od Rozhledny Petřín, v klidné části města, přesto s výbornou dostupností z dálnice R10. Příjezd k domu je příkřejší, dům stojí ve stráni, která nabízí krásný výhled na město.
Prodávající zatím nedodal PENB, proto uvádím kategorii G.

Pro další informace a prohlídku volejte makléři, prohlídky nabízím v odpoledních hodinách.


Cena
4 160 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právních služeb a provize RK
Aktualizováno
9. 7. 2024
Adresa
Revoluční, Jablonec nad Nisou - Vrkoslavice
ID
N55
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
81 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
87 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Marie Holubová

Marie Holubová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Jablonci nad Nisou.

Podobné nabídky