Pronájem obchodního prostoru, Praha - Břevnov, Bělohorská, 48 m2

Bělohorská, Praha 6 - Břevnov


18 200 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout k převzetí za odstupné a dlouhodobému pronájmu velmi krásný obchodní prostor 48 m2 v Praze 6 Břevnově na Bělohorské ulici. Prostor je zrekonstruovaný, velmi dobře dispozičně řešený, čistý a příjemný . Nachází se v prvním nadzemním podlaží bytového domu. Jedná se zkolaudovaný obchodní prostor . V současné době je obchod provozován jako prodejna výběrových potravin a delikates. Lze samozřejmě využít prostor i za jiným účelem.
Obchodní prostor se skládá z jedné prostorné místnosti, kuchyňky a toalety s umyvadlem. Dvě veliká okna ( výlohy ) jsou situována na Bělohorskou ulici. Prodejna bývá celý den v příjemném stínu a lze zde před výlohou zřídit příjemné venkovní posezení. Celá místnost je velmi pěkně prosvětlena. Vytápění je centrální plynové a prostor má klimatizaci. Prodejna se pronajímá zařízená za odstupné , ( chladící pult, lednice, regály, police, stoly, židle ) připravená k okamžitému využití. V suterénu domu lze si k prodejně pronajmout skladovací prostor, kde je cena dohodou cca 2.000,- kč. Samotné prostory domu jsou velmi dobré, čisté a na vysoké úrovni. Lokalita je velmi žádaná a příjemná k podnikání. Na Bělohorské ulici se daří drobným i větším obchodům. Sídlí zde celá řada českých i zahraničních firem. Je zde velký pohyb lidí a to i cizinců zde žijících, nebo jen turistů. V okolním dosahu je veškerá občanská vybavenost, pošta, lékař, obchody, restaurace. Je zde výborná dopravní dostupnost do centra Prahy. Hledáme slušného a spolehlivého nájemníka. Obchodní prostor se pronajímá dlouhodobě, minimálně se smlouvou na jeden rok.
Pronájem činí 18.200,- kč měsíčně , kde jsou zahrnuty veškeré služby. ( vodné stočné, teplo, elektřina, odpady ).
Odstupné s vybavením prodejny 350.000,- kč
Při podpisu smlouvy se platí v hotovosti první nájemné 18.200,- kč, dále vratná kauce 18.200,- kč.

Cena
18 200 Kč /za měsíc
Aktualizováno
10. 7. 2024
Adresa
Bělohorská, Praha 6 - Břevnov
ID
0258-NP00923
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
48 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
48 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Štěpán Mandík

Štěpán Mandík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu obchodních prostor v Praze 6.

Podobné nabídky