Prodej bytu 3+1, Kunžak, Bystřická, 79 m2

Bystřická, Kunžak


2 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 13 821 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Kunžaku

Popis

Hledáte ideální rodinné bydlení s garáží, zahradou s posezením v Kunžaku? Chcete mít výhody klidné vesnické lokality, ale zároveň výbornou dostupnost do Jindřichova Hradce nebo blízkého Rakouska? Tento prostorný byt 3+1 s balkonem, garáží, dvěma sklepy a zahradou může být vaším vysněným domovem! Spojuje pohodu venkovského bydlení s komfortem moderního života.

Byt 3+1 v osobním vlastnictví o rozloze 78,8 m² se nachází ve 2. patře dvoupatrového bytového domu. Je kompletně zrekonstruovaný, s novou koupelnou a toaletou, štuky a zateplením stropu. V kuchyni najdete novou kuchyňskou linku. Byt má vlastní technickou místnost s místem pro pračku a samostatnou spíž přímo přístupnou z kuchyně. Orientace bytu na východ a západ zajišťuje dostatek světla po celý den.

K bytu náleží dva sklepy, jeden slouží k uskladnění tuhého paliva pro topení a má přímý vstup z venku pro snadnější ukládání. Dále k bytu patří garáž s dílnou a zahrada o rozloze 150 m² se zahradní chatou a udírnou.

Měsíční náklady na byt jsou 3 735,- Kč.

Kunžak je zajímavou lokalitou pro rodiny díky své strategické poloze a bohaté občanské vybavenosti. Obec nabízí klidné prostředí a zároveň snadný přístup k pracovnímu trhu v blízkých městech, jako je Jindřichův Hradec, nebo do Rakouska. Navíc Kunžak leží v malebné oblasti České Kanady, která je známá svou krásnou přírodou a množstvím rekreačních možností. Obyvatelé mohou využívat místní školu, obchody a širokou nabídku volnočasových aktivit, což přispívá k vysoké kvalitě života v této obci.

Pro více informací a domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Těším se, že vám mohu tuto skvělou příležitost představit osobně!

Cena
2 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 8. 2024
Adresa
Bystřická, Kunžak
ID
1065
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
79 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jaroslav Pavlas

Jaroslav Pavlas

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Kunžaku.

Podobné nabídky