Prodej chaty, Dobronice u Bechyně, 50 m2 (ID: 1485935)

Dobronice u Bechyně


975 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 4 647 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Dobronicích u Bechyně

Popis

Dovoluji si vám exkluzivně nabídnout nenáročnou rekreační chatu v katastru obce Dobronice nad Lužnicí u Bechyně. Nabízená chata č. e. 27 je vystavěna nad pravým břehem řeky Lužnice, v chatové osadě, položené mimo Dobronice. Dřevěná montovaná chata z roku 1969 je postavena na betonové základové desce jako dvoupodlažní, nepodsklepená stavba k rodinné rekreaci.
Přízemí chaty nabízí vstupní chodbu, obývací pokoj s kuchyňkou, ložnici, prosklenou terasu a koupelnu se záchodem. Po železném točitém schodišti na chodbě je přístupná podkrovní ložnice s předloženou terasou. Vedle chaty je vybudované venkovní kryté posezení.
Chata je vystavěna na vlastní stavební parcele (41 m2), obklopené zcela oplocenou, vlastní zahradou (498 m2). Přístup a příjezd k chatě je zajištěn po šotolinové a dále po polní cestě (státní a obecní), průjezdné běžnými osobními automobily. Od řeky Lužnice je chata vzdálena vzdušnou čarou 360 m, po lesní pěšince se k vodě dostaneme po cca desetiminutovém sestupu.
Chata je napojena na dodávku elektřiny, odkanalizována do vlastní jímky s přepadem do trativodu. Na zahradě je vyhloubena kopaná, dvacetimetrová studna – po dlouhou dobu však nebyla nijak užívána, vydatnost a kvalita vody tedy není nijak doložena. Dobová, jednoduchá koupelna se záchodem a prostou sprchou je zásobována vodou z rezervoárů na dešťovou vodu. Nabízená chata je ve standardu sedmdesátých let a je v původním, průměrně udržovaném stavu. Svým určením je vhodná spíše pro pohodovou, nenáročnou rodinu s blízkým vztahem k přírodě a pohodě. Rozhodně zde neočekávejte nadstandard a luxus. V chatě je vše funkční, do současné doby byla užívána rodinou původního vlastníka. Prodávána je z důvodu nepotřebnosti, majitelé budují jinou nemovitost.
Osobní prohlídku nemovitosti sjednávejte na e-mailové adrese: prohlidky@realityhornak.cz

Cena
975 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 10. 2024
Adresa
Dobronice u Bechyně
ID
XVA-IH-Ch241001
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
50 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
40 m2
Podlahová plocha
50 m2
Plocha nemovitosti
540 m2
Plocha zahrady
510 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Neupravená
Doprava
Silnice
Voda
Studna
Sklep
Převod do OV
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ivan Horňák

Ivan Horňák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Dobronicích u Bechyně.

Podobné nabídky