Prodej chalupy, Nový Knín, 160 m2

Nový Knín


7 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 38 078 Kč /měs.

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Novém Kníně

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Popis

Láska na první pohled? Dost možná ano.

Pokud hledáte dokonalou kombinaci historického kouzla a moderního komfortu, jste na správné adrese. Tento zajímavý dům v malebné obci Kozí Hory vás okouzlí na první pohled. Postaven byl v roce 1921 a svým nezaměnitelným charakterem a autenticitou zaujme nejednoho kolemjdoucího.

Klid a čistý vzduch vás budou provázet každým dnem, ať už zde budete trvale bydlet nebo jej využívat jako chalupu. Kozí Hory nabízí jedinečnou atmosféru malé a přátelské komunity, kde se sousedé znají a vzájemně si pomáhají. Je to místo, kde si můžete opravdu odpočinout a načerpat energii.
Zvenčí klame tělem, protože zvenku nevypadá nikterak prostorně. Uvnitř ale čeká více než 150 m2 plochy s dispozicí 4+1. Nabídne tak prostor nejen párům, ale i rodině.

Dům prošel kompletní rekonstrukcí – přízemí bylo renovováno v roce 2014. První patro bylo modernizováno s pečlivým architektonickým řešením a použitím kvalitních materiálů před necelými pěti lety. Výsledkem je prostor, který spojuje kouzlo minulosti s pohodlím současnosti. Každý kout tohoto domu byl navržen tak, aby nabízel maximální pohodlí a estetický zážitek. Přestože bude na každém starém domě vždy nějaká práce, bydlet tady můžete okamžitě.

Blízkost Slapské přehrady přidává této nemovitosti další rozměr. V létě se můžete těšit na koupání, rybaření nebo vodní sporty, které jsou jen kousek od vašeho nového domova. Je to ideální místo pro aktivní odpočinek a zábavu.

Navíc, díky skvělé dostupnosti do měst Nový Knín, Dobříš a Mníšek pod Brdy, máte veškeré potřebné služby a vybavení na dosah ruky. Ať už potřebujete nakoupit, zajít k lékaři nebo si jen vyrazit na oběd, vše máte na dosah.

Kozí Hory jsou také synonymem pro čistou a neporušenou přírodu. Pokud jste milovníkem klidného a zdravého životního stylu, toto místo je pro vás jako stvořené. Bezpečné a klidné prostředí vám poskytne vše, co potřebujete pro spokojený život.

Fotky sice zachytí hodně, ale osobní zážitek ničím nenahradíte. Přijďte se přesvědčit osobně, budu se těšit na viděnou.

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
13. 8. 2024
Adresa
Nový Knín
ID
00031
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
160 m2
Plocha nemovitosti
561 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Beneš

Petr Beneš

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Novém Kníně.

Podobné nabídky