Prodej rodinného domu, Rožnov pod Radhoštěm, Sladské, 239 m2

Sladské, Rožnov pod Radhoštěm


13 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 64 337 Kč /měs.

(včetně poplatků, včetně provize, cena k jednání)


Regionální dodavatelé v Rožnově pod Radhoštěm

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele vám zprostředkujeme prodej luxusního rodinného domu s dispozicí 5+1. Celková velikost pozemku je 1550 m2 a užitná plocha domu je 239 m2. Tento elegantní dům se nachází na ulici Sladské v Rožnově pod Radhoštěm a nabízí vám veškerý komfort pro bydlení. Dům je samostatně stojící a disponuje prostornou garáží 30 m2 a prostornou rovinatou zahradou o rozloze 1394 m2. Zastavěná plocha domu činí 126 m2 a dům byl postaven v roce 2005.

Praktická dispozice domu nabízí pohodlí a prostor pro celou rodinu. Po vstupu do domu se ocitnete v předsíni, ze které vedou dveře do chodby a druhé dveře do prostorné šatny 11 m2. Po vstupu do chodby jsou schody do prvního patra, dveře do obývacího pokoje, samostatné WC a technická místnost s umyvadlem. V této části domu se rovněž nachází vstup do prostorného obývacího pokoje s krbovými kamny a kuchyně o rozloze 44 m2. Z kuchyně je přímý vstup na venkovní terasu. První patro domu tvoří 3 prostorné ložnice o rozloze 27 m2, 24 m2 a 21 m2, ze dvou pokojů je přístup na balkón 6,4 m2. Dále se zde nachází koupelna 16 m2 se sprchou, vanou a toaletou.

Velká rovinatá zahrada s absolutním soukromím, které tvoří vzrostlá zeleň, nabízí dostatek prostoru pro vaše aktivity a možnost pěstování ovoce a zeleniny. Je zde dostatek prostoru pro vybudování velkého bazénu, pergoly, skleníku… Přístup na zahradu je možný z kuchyně.

Dům je vytápěn tepelným čerpadlem, přičemž v celém domě jsou nainstalovány radiátory.

Nemovitosti se nachází ve velmi klidném a krásném místě v Rožnově pod Radhoštěm v místní části Horní Paseky.
Rožnov pod Radhoštěm, město v srdci Valašska obklopené krásnou přírodou. Poznejte to nejlepší, co dělá z Rožnova místo, které čerpá ze své minulosti, ale stále přináší i něco nového. Můžete navštívit ta nejkrásnější místa Rožnova – Valašské muzeum v přírodě, Jurkovičovu rozhlednu, zříceninu Hradisko a další významné památky ve městě.
Rožnov pod Radhoštěm toho nabízí mnohem mnohem více.
Pro více informací zhlédněte naši videoprohlídku a neváhejte využít uvedený kontakt.

Cena
13 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, cena k jednání
Aktualizováno
28. 7. 2024
Adresa
Sladské, Rožnov pod Radhoštěm
ID
00146
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
239 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1550 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Charvát

Petr Charvát

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rožnově pod Radhoštěm.

Podobné nabídky