Prodej rodinného domu, Chrudim, 129 m2

Chrudim - Medlešice


12 890 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 61 430 Kč /měs.

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Chrudimi

Popis

Představujeme vám tento exkluzivní rodinný dům 5+kk o ploše 129,1 m2, doplněný o 31,7 m2 krytého stání, na pozemku o velikosti 599 m2 v malebné lokalitě Medlešic.

Moderní rodinný dům je navržen v jednoduchém lineárním stylu, který zaručuje maximální funkčnost a efektivní využití prostoru. Postaven z kvalitních cihel a vybaven nadstandardním zařízením.

První podlaží domu je chytře navrženo pro maximální využití prostoru.
Vstupní část domu tvoří zádveří přecházející do chodby se šatnou, ideální pro uložení obuvi a oděvů, čímž zajišťuje čistotu a pořádek v hlavních obytných prostorách. Dále zde najdete WC se sprchovým koutem, praktické pro hosty či po návratu z venkovních aktivit. Technická místnost navazující na kuchyň může sloužit také jako odkladová místnost nebo spíž. Obytná část prvního podlaží je otevřená a zahrnuje kuchyň, jídelnu a obývací pokoj, což vytváří ideální prostor pro rodinný život i společenské události. Velká prosklená vrata vedou na terasu a zahradu, umožňující maximální využití venkovních prostor pro relaxaci, grilování nebo posezení s rodinou a přáteli.

Druhé podlaží nabízí soukromí a komfort pro všechny členy rodiny.
Zahrnuje prostornou ložnici s pracovnou nebo šatnou a další dva pokoje. Druhá koupelna je vybavena vanou, ideální pro odpočinek po dlouhém dni, a oddělené WC. Oba (dětské) pokoje jsou orientovány na východ, což zajišťuje dostatek ranního slunce a mají přímý přístup na terasu. Všechny pokoje jsou vzdušné s možností umístění vestavěných skříní, poskytující dostatek úložného prostoru.

Hlavní vybavení zahrnuje tepelné čerpadlo pro ekonomické a ekologické vytápění, podlahové vytápění pro komfortní teplotu po celý rok a přípravu pro instalaci klimatizačních jednotek v každé místnosti. Další výhodou je příprava pro vlastní fotovoltaickou elektrárnu (FVE), která umožňuje významné snížení nákladů na energie a zvýšení energetické soběstačnosti. Na pozemku se nachází vlastní 20 m hluboká vrtaná studna s vlastním pramenem, která zajišťuje téměř nulové náklady na dodávku vody. Samozřejmostí je čerpadlo s UV filtrací. Dům je napojen na veřejnou kanalizaci.

Dům je strategicky umístěn na mírně svažitém pozemku obdélníkového tvaru, který se svažuje od východu k západu. Tento profil pozemku nabízí přirozené terénní možnosti pro zahradní úpravy a umožňuje úžasný výhled na okolní krajinu přímo z terasy, která je přístupná z obývacího pokoje.
Zahrada domu nabízí široké možnosti využití, včetně dostatečného místa pro bazén, což oceníte především v horkých letních měsících. Prostor pro zahradničení potěší všechny milovníky přírody.

Medlešice jsou klidnou a vyhledávanou oblastí, která leží jen 10 minut jízdy od centra Pardubic. Tato poloha je ideální pro ty, kteří hledají harmonii mezi poklidným životem na předměstí a rychlou dostupností všech městských vymožeností. Medlešice jsou rovněž vzdáleny pouhých 5 minut od Chrudimi, což zaručuje vynikající dostupnost do dalších lokalit.

Cena
12 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
2. 8. 2024
Adresa
Chrudim - Medlešice
ID
00188
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
129 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
599 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kryštof Kalhous

Kryštof Kalhous

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Chrudimi.

Podobné nabídky