Pronájem restaurace, Praha - Smíchov, Bieblova, 642 m2

Bieblova, Praha 5 - Smíchov


167 091 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

K pronájmu nabízíme obchodní prostor na Smíchově ideální pro restauraci s lounge nebo barem, nebo jako showroom s velkou prodejní a skladovou plochou. Nachází se na rohu ulic Bieblova a Radlická, v těsné blízkosti developerského projektu Smíchov City, parku Na Skalce a Smíchovského nádraží, mezi zastávkami autobusu Santoška a tramvajovou zastávkou Na Knížecí. Objevte toto místo ve dvou podobách: světlá restaurace nebo showroom v prvním nadzemním podlaží nabízí příjemnou kombinaci bílých stěn a tmavě hnědých detailů podlahy a oken.
V prvním podzemním podlaží se pak nachází velký prostor využitelný jako prodejní plocha se skladem, studio, nebo pro bar a lounge s nočním provozem, který je umístěn v suterénu a nebude rušit. Prostory jsou všestranné, část se světlou výškou 4 metry, část s odhalenými cihlami, které se dají využít pro kreativní design Vašeho projektu.
Obě podlaží mají samostatné vchody z ulice, ale uvnitř jsou také propojeny schodištěm a jídelním výtahem. Samostatné zaměstnanecké zázemí a toalety pro hosty jsou samozřejmostí. Vstup na mezipodlažní schodiště je možný ze dvora. Dvůr je přístupný přes GPS bránu, do dvora je vjezd pro zásobovací vozidla. Na dvoře domu je prostor pro nejméně deset aut a lze jej využít za doplatek na parkování pro personál a hosty. Zvolte si místo svého podnikání v lokalitě, která se bude dále jenom rozvíjet! Prostory vám rádi ukážeme.

Cena
167 091 Kč /za měsíc
Aktualizováno
14. 7. 2024
Adresa
Bieblova, Praha 5 - Smíchov
ID
237009
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
642 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martina Rúčková

Martina Rúčková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu restaurací v Praze 5.

Podobné nabídky