Prodej rodinného domu, Trutnov - Dolní Předměstí, Jána Nálepky, 130 m2

Jána Nálepky, Dolní Předměstí


6 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 594 Kč /měs.

(Kupní cena vč. provize RK a právního servisu.)


Regionální dodavatelé v Trutnově

Popis

Hledáte rodinný dům se zahradou v Trutnově? Pak máme pro vás zajímavou nabídku.

Aktuálně k prodeji nabízíme rodinný dům se zahradou v oblíbené části Trutnova - Výsluní.

Rodinný dům je zděná stavba s pultovou střechou, se dvěma nadzemními podlažími a celkovou užitnou plochou 192 m2. Místnosti jsou dispozičně řešeny jako 4+1 ( možno předělat na 5+1). V přízemí domu se nachází prostorná a prosklená vstupní chodba, dále pokoj pro hosty, WC a další místnosti s technickým zázemím domu.
Ve 2. nadzemním podlaží se nachází byt se třemi místnostmi a kuchyní, 2 vstupy na lodžii, ze které je nádherný výhled na Trutnov.

Objekt je napojen na obecní vodovod, vytápění řešeno dálkovým ústředním topením s rozvodem do radiátorů, lze i využít kotel na tuhá paliva. Ohřev teplé vody zajišťován elektrickým bojlerem. Odpadní vody jsou svedeny do veřejné kanalizace.

Rodinný dům je vhodný k rekonstrukci dle vlastních představ. Lze tak docílit stavu, kdy bude dům útulný a moderní. Zahradu lze využít k relaxu či zahradničení. Orientace zahrady je na jižní stranu, v dolní části se nachází větší skleník připravený k osázení např. rajčaty. Pozemek je zčásti oplocen a je o výměře 648 m2. Možnost parkování je v současné době na veřejné silnici, s možností vybudování garáže na vlastním pozemku.

Součástí kupní ceny jsou právní služby advokátní kanceláře, včetně advokátní úschovy kupní ceny, provize RK a další rozsáhlé služby realitní kanceláře. Rádi Vám zajistíme též financování koupě této nemovitosti, a to naším zkušeným hypotečním specialistou. Budeme se na Vás těšit u prohlídky.

Cena
6 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Kupní cena vč. provize RK a právního servisu.
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Jána Nálepky, Dolní Předměstí
ID
JAK2414
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
192 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
128 m2
Podlahová plocha
130 m2
Plocha nemovitosti
648 m2
Plocha zahrady
520 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep
Lodžie
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Olga Jaklová

Olga Jaklová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Trutnově.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky