Prodej pozemku pro bydlení, Medový Újezd, Medový Újezd, 1452 m2


1 850 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 8 817 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Medovém Újezdě

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Informace o obci: Medový Újezd o nadmořské výšce 451 m leží asi 15 km východně od Rokycan (nedaleko dálničního sjezdu na Mýto a železniční trati Praha Plzeň - zastávka Holoubkov). Obec je ze všech stran obklopena překrásnou podbrdskou přírodou, hlubokými lesy, které jsou ideálním místem pro odpočinek, (cyklo)turistiku. Lesy v okolí Medového Újezdu jsou vyhlášeným houbařským rájem. Místní areál koupaliště, který byl zbudován svépomocí a je ve vlastnictví TJ Sokol Medový Újezd, je v letních měsících využíván nejen místními obyvateli ale i rekreanty a občany okolních obcí. Nádrž je napájena čistou vodou z přilehlých lesů. Na břehu byla vystavěna sauna, dále občerstvení s letní terasou a sociální zařízení. Za budovou je upraveno antukové hřiště pro tenis a míčové sporty.
Zásobování potravinami v obci zajišťuje Konzum s pravidelnou otvírací dobou. Za zábavou a osvěžením je možno zajít do zdejšího hostince “U Černíků“, nebo do hospůdky u koupaliště.
V poslední době prochází obec Medový Újezd pozvolnou modernizací. Byly tu postaveny nové dřevěné autobusové zastávky, umístěno mnoho dřevěných laviček a informačních tabulí. Dále byla obnovena cesta na nádraží v Holoubkově a v roce 2002 byla dokončena plynofikace obce. V roce 2004 proběhla kompletní rekonstrukce přibližně 20 let staré technologie úpravny vody. Součástí územního plánu je výstavba nových rodinných domků.
Informace o pozemku: Exkluzivně nabízím k prodeji rovinatý pozemek orientovaný na jižní stranu v klidné části obce. Celková výměra pozemku je 1452 m2.
Dle územního plánu je funkční využití pozemku: výstavba v rodinných domech a individuální rekreace. IS v příjezdové cestě – tj. obecní vodovod, plyn, elektřina. Kanalizace je potřeba řešit – jímkou, čističkou. Asfaltová příjezdová cesta. Pozemek je rovinatý, bez vzrostlých stromů, nacházející se v čistém prostředí, uprostřed přírody.
Pozemek je vhodný pro lidi, kteří hledají čisté, klidné prostředí obklopené přírodou, však v blízké dostupnosti okolních měst. Neváhejte a zavolejte si bližší informace. Ráda se vám budu věnovat!

Cena
1 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 7. 2024
Adresa
ID
920
Plocha nemovitosti
1452 m2
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Doprava
Dálnice
Voda
Vodovod

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

DiS. Michaela Bastlová

DiS. Michaela Bastlová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Medovém Újezdě.

Podobné nabídky