Prodej rodinného domu, Slapy, 260 m2

Slapy


10 700 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 50 993 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Slapech

Popis

Slapy - prodej rodinného domu 260 m², pozemek 1 227 m² se stavebním povolením, okres Praha-západ

Praha západ, obec Slapy, k prodeji rodinný dům na pozemku 1 227 m2 a s platným stavebním povolením ke stavebním úpravám a IS. Pozemek je rohový v zastavěné části klidné obce, v blízkosti je nákupní obchod, zastávka autobusu a v blízkosti 3 km se nachází koupací pláž Ždáň. IS jsou všechny, jediný plyn v obci není. Dům vyžaduje stavební úpravy k vlastnímu bydlení dle vašich představ a vizualizace.

V přízemí se nachází 5x místnost, 2 x veranda (dle svého uvážení), koupelna, WC. V půdním prostoru je volný prostor k možnému dalšímu vystavění 3 pokojů a soc. zázemí. Po stavebních úpravách by mohl dům být využíván v přízemí 2+1 nebo 3+1 s možností vyjít na otevřenou verandu. V 1. patře by mohli být další 3 x místnosti se zázemím a s vnitřním schodištěm. Na pozemku by mohla být parkovací místa pro auta, oddechová část na posezení u krbu a venkovního bazénu. Dům je částečně podsklepený.

K domu je pravomocné stavební povolení rekonstrukci domu i IS a vizualizace.

Dům se nachází na krásném a klidném místě, asi 200 m od golfového hřiště a 3 km od vodní nádrže Slapy - Ždáň. Je zde obecní úřad, ordinace praktického lékaře, zubní ordinace, ZŠ, MŠ, restaurace, obchody, multifunkční krytý sportovní areál a nové fotbalové hřiště.

V okolí je možnost koupání, turistiky, rybaření, vodních sportů, jachtingu. Dopravní spojení PID směr Praha - Smíchovské nádraží je 40 min, autem asi 30 min jízdy.

S financováním této nemovitosti Vám rád pomohu. Doporučuji prohlídku.

Cena
10 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 7. 2024
Adresa
Slapy
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
260 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
260 m2
Plocha nemovitosti
1227 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Šimoníček

Petr Šimoníček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Slapech (okr. Praha-západ).

Podobné nabídky