Prodej bytu 1+kk, Pardubice, Za Pasáží, 46 m2

Za Pasáží, Pardubice - Zelené Předměstí


5 290 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 25 211 Kč /měs.

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Pardubicích

Popis

Co říkáte na bydlení přímo v centru Pardubic? Žádný problém!
Pokud jste někdy snili o tom, že budete mít svůj domov přímo v srdci tohoto malebného východočeského města, máme pro vás skvělou nabídku. Představujeme vám prostorný a nadstandardní byt typu 1kk, který se nachází na adrese Za Pasáží.

Tato bytová jednotka o výměře 46,5 m2 vás okouzlí nejen svým prostorným uspořádáním, ale také tím, že byla navržena s ohledem na každý detail. Nic zde nebylo ponecháno náhodě.
Celý byt prošel kompletní výstavbou v roce 2023, což z něj dělá moderní a komfortní místo k životu. Při výstavbě byly použity jen ty nejkvalitnější materiály a špičkové prvky, které zajišťují maximální pohodlí a funkčnost celého celku.

Jedním z prvních dojmů, který na vás čeká při vstupu do bytu, je prostorná chodba s vestavěnou skříní. Tato skříň nabízí dostatek úložného prostoru, což umožňuje udržet chodbu upravenou a organizovanou. Chodba plynule přechází do rozlehlé obytné části, která je dostatečně velká na to, aby pohodlně pojala velkou pohovku, jídelní stůl a místo pro postel. Tato část bytu je navržena tak, aby byla co nejvíce multifunkční a plně využitelná.

Prostorná obytná část s kuchyní je v tomto bytě skutečným klenotem. Kuchyňská linka je plně vybavena moderními spotřebiči značky Beko a nabízí nejen praktické uspořádání, ale i dostatek úložného prostoru pro všechny kuchyňské potřeby.

Zátěžové vinylové podlahy, které byly v bytě použity, jsou jak esteticky příjemné, tak i velmi odolné proti opotřebení, což je ideální pro každodenní použití.

Koupelna je dalším místem, kde se projevuje snaha o maximální komfort. Disponuje sprchovým koutem, umyvadlovým stolkem, WC a prostorem pro pračku a sušičku. Elektrické podlahové vytápění s termostatem a elektrický topný žebřík zajišťují, že vám bude teplo i v nejchladnějších dnech.
Chytrý elektrický bojler, který je šikovně schován vedle koupelny, se postará o dostatek teplé vody pro vás i vaše návštěvy.

Stropní klimatizace značky Mitsubishi, instalovaná v tomto bytě, je významným benefitem. V létě vás příjemně ochladí, zatímco v zimě zajistí příjemné teplo. Hliníkový HS okenní portál a stříkaná izolace celé střechy, včetně konstrukcí, jsou dalšími výhodami, které zvyšují energetickou efektivitu bytu a zajišťují optimální teplotní komfort po celý rok.

Byt je ideální pro každého, kdo hledá moderní a komfortní bydlení v centru města, nebo jako výhodná investiční příležitost s čistým měsíčním výnosem 15.000,- Kč. (V bytové jednotce je momentálně nájemník s nájemní smlouvou.)

Všechny potřebné služby a občanská vybavenost jsou v bezprostřední blízkosti. Ať už jde o obchody, restaurace, kulturní zařízení, nebo zdravotnické služby, vše najdete prakticky za rohem.
Nespornou výhodou je také možnost parkování přímo před domem nebo na velkém parkovišti za domem, které nabízí i měsíční pronájem parkovacího stání.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Budu se těšit na vaší návštěvu.

Cena
5 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 7. 2024
Adresa
Za Pasáží, Pardubice - Zelené Předměstí
ID
00190
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
46 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kryštof Kalhous

Kryštof Kalhous

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Pardubicích.

Podobné nabídky