Prodej rodinného domu, Dobříš, Úvozová, 309 m2 (ID: 1491481)

Úvozová, Dobříš


16 499 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 78 629 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Dobříši

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Popis

Krásný prostorný a stylový dům obklopený vzrostlou zahradou s bazénem stojí v klidné části Dobříše.

V přízemí domu se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem s přímým vstupem na terasu, 2 ložnice, koupelna s vanou a sprchovým koutem a samostatná toaleta.

Druhé patro nabízí další 3 ložnice, kdy ta největší z nich nabízí možnost rozdělení na dvě, koupelna s vanou a samostatná toaleta, na galerii u schodiště je prostor např. pro pracovní kout.

V suterénu je garáž pro dvě auta, toaleta, sprchový kout, prádelna s vanou a mnoho úložných prostor ve 3 samostatných skladovacích místnostech.

Na dům navazuje jižně orientovaná terasa, která je jako stvořená pro grilování a posezení s rodinou nebo přáteli a z té už je to pár kroků do bazénu. Hned vedle bazénu je posezení a nad ním sen každého malého dítěte - domek na hraní.

Dům je postaven ze zdiva Porotherm tl. 450 mm, okna jsou dřevěná s izolačním dvojsklem Ditherm, vytápění zajišťuje plynový kondenzační kotel Buderus. Všechny okna v přízemí mají předokenní rolety.

Podlahová plocha 329 m2, pozemek 790 m2.

Domluvte si prohlídku tohoto krásného domu ještě dnes!

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Cena
16 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 7. 2024
Adresa
Úvozová, Dobříš
ID
24021
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
309 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
790 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Infolinka VPI Real Estate

Infolinka VPI Real Estate

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dobříši.

Podobné nabídky