Pronájem kanceláře, Praha - Stodůlky, Za Lužinami, 500 m2

Za Lužinami, Praha 5 - Stodůlky


79 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na energie (plyn, elektřina, vodné stočné))


Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Pokud hledáte nadstandardní reprezentativní prostory s úchvatným výhledem do okolí, zvu vás do pražských Stodůlek. K pronájmu nabízíme luxusní vilu, kde rozhodně nebudete mít nouzi o místo. Dům se pyšní užitnou plochou přibližně 500 m², rozdělenou do čtyř nadzemních podlaží.

Už při vstupu na pozemek vás zaujme masivní nerezová brána, která jen podtrhuje, že při zařizování domu byly použity prvotřídní materiály. Interiér vily je vkusně doplněn masivním dřevem, žulou a mramorem. Kvalitní dřevěný nábytek byl vyroben na míru a dokonale ladí s celkovým prostorem. Důraz byl kladen také na bezpečnost – samozřejmostí jsou bezpečnostní vstupní dveře a zabezpečovací systém.

Většina přízemí je věnována velké dvojgaráži, skladovacím prostorám a menší samostatné kuchyni, která je ideální pro příležitostné vaření. První nadzemní podlaží je centrem života, kde najdete hlavní obývací pokoj, kuchyni a jídelnu. Druhé a třetí patro nabízí celkem šest samostatných pokojů, tři na každém patře. Každé podlaží disponuje také koupelnou s toaletou, v celém domě jsou celkem tři. K tomu se přidávají prostorné balkony a terasy s nádherným výhledem na Stodůlky.

Teplo domova zajišťuje plynový kotel a dvoje krbová kamna, která nejen efektivně doplňují vytápění, ale také vytvářejí příjemnou atmosféru.

Lokalita v pražských Stodůlkách nabízí veškerou občanskou vybavenost a skvělou dopravní dostupnost, ať už autem nebo MHD. Pro nákupy všeho potřebného stačí pár minut jízdy do Metropole Zličín.

Hlavní výhody:
1. Luxusní bydlení s neuvěřitelně velkorysým prostorem
2. Úchvatné výhledy do okolí
3. Vynikající dopravní dostupnost

Pokud hledáte pro svou firmu skutečně výjimečné prosotry, tato vila vám má rozhodně co nabídnout.

Cena
79 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na energie (plyn, elektřina, vodné stočné)
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Za Lužinami, Praha 5 - Stodůlky
ID
0690
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
500 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Eduard Mráz

Ing. Eduard Mráz

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Praze 5.

Podobné nabídky