Prodej bytu 3+1, Zábřeh, 65 m2

Zábřeh


4 190 000 Kč
HYPOTÉKA od 19 968 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Zábřehu

Popis

Prostorný a moderní byt 3+1 s krásným výhledem na Beskydy na pomezí Hrabůvky a Zábřehu. Tohle komfortní bydlení čeká právě na Vás.

Byt je situován v devátém patře z osmnácti v panelovém domě, který je po revitalizaci (zateplení domu, nové výtahy, kamerový systém).

V tomto roce byl celý byt kompletně rekonstruován. Radost Vám udělá kuchyňská linka na míru s vestavěnými spotřebiči, nadchne Vás koupelna s vanou i sprchovým koutem a samozřejmostí jsou nové rozvody elektřiny, nové zděné jádro a plovoucí podlahy. Pohodu a krásný výhled po okolí si můžete užívat z balkonu, který je navíc zasklený. Díky orientaci na jih a západ budete mít dostatek slunečního svitu po celý den.
V bytě je prostor na vestavěnou skříň či botníkovou stěnu a velmi praktická je menší uzavíratelná šatna.

S dětmi i s nákupy oceníte parkování přímo před domem, kde i v odpoledních hodinách můžete najít volná parkovací místa. Děti si užijí dětské hřiště přímo vedle domu, pár minut chůzí vzdálený aquapark a Bělský les. A rodiče ocení blízkost nákupního centra Avion, včetně supermaketu Kaufland a výborné dopravní spojení tramvají i autobusem do celé Ostravy.

Na společnou prohlídku se těší Lukáš Bodický

Cena
4 190 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
17. 7. 2024
Adresa
Zábřeh
ID
1297
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
65 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lukáš Bodický

Lukáš Bodický

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Zábřehu.

Podobné nabídky