Prodej činžovního domu, Bechyně, U Nádraží, 619 m2

U Nádraží, Bechyně


16 800 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 80 064 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Bechyni

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme jedinečnou investiční příležitost v podobě prodeje domu s kompletní projektovou dokumentací a stavebním povolením pro rekonstrukci. Tento dům se nachází v bezprostřední blízkosti lázní v Bechyni.

Dům se rozkládá na pozemku o celkové výměře 1189 m2, z toho zastavěná plocha činí 471 m2 a užitná plocha 619 m2. Jedná se o dvě navazující stavby s celkem 12 bytovými jednotkami a 15 parkovacími místy. Bytový dům je navržen ve dvou nadzemních podlažích, kdy v každém nadzemním podlaží se nachází 6 bytových jednotek. V 1.podzemní podlaží se nachází technické zázemí.

Rekonstrukce domu již byla zahájena. Dům je napojen na veřejný vodovod, kanalizaci a elektřinu. V ceně je také zahrnuto dokončení plynovodní přípojky včetně dvou nových plynových kotlů s výkonem 2 x 49 kW. Kompletní projektová dokumentace je součástí kupní ceny.

Dům má velký potenciál s možností nejen dlouhodobého pronájmu, ale také krátkodobého.

Bechyně je kouzelné lázeňské město nacházející se v malebné krajině Jihočeského kraje. Město je proslulé svou bohatou historií, kulturními památkami a nádhernou přírodou, což z něj činí vyhledávané místo pro život i rekreaci. Bechyně je známá svými léčebnými lázněmi, které přitahují návštěvníky z celé republiky i ze zahraničí. Lázně jsou zaměřeny na léčbu pohybového aparátu a nervového systému, což zvyšuje atraktivitu pro potenciální nájemníky. Město se pyšní řadou historických památek, jako je Bechyňský zámek, klášter a několik kostelů. Malebné náměstí s původními měšťanskými domy dodává městu jedinečný šarm. Bechyně nabízí bohatý kulturní program, včetně divadelních představení, koncertů a výstav. Sportovní nadšenci ocení golfové hřiště, cyklostezky a možnosti pěší turistiky v okolní přírodě.

Díky své lázeňské tradici a turistické atraktivitě je Bechyně ideální lokalitou pro investice do nemovitostí. Vysoká poptávka po ubytování zajišťuje stabilní příjem z dlouhodobého i krátkodobého pronájmu. Nemovitosti v lázeňských městech mají tendenci růst na hodnotě, což zvyšuje potenciální výnos z investice.

Neváhejte a využijte tuto mimořádnou příležitost k investici do nemovitosti s obrovským potenciálem v jednom z krásných měst České republiky.

Tento dům lze financovat hypotečním úvěrem. Zájemcům v rámci našich služeb nabízíme výhodné financování vytvořené na míru pro tuto nemovitost.

Pro více informací o této exkluzivní nabídce, nahlédnutí do kompletní projektové dokumentace, neváhejte a kontaktujte nás. Rádi vám poskytneme podrobnější informace a sjednáme prohlídku nemovitosti.

Cena
16 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 8. 2024
Adresa
U Nádraží, Bechyně
ID
182024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
619 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petra Smetanová

Petra Smetanová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Bechyni.

Podobné nabídky