Prodej pozemku pro bydlení, Jenišovice, 831 m2 (ID: 1492068)

Jenišovice


3 400 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 16 203 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Jenišovicích

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Prodej pěkného slunného pozemku s výhledem do kraje na okraji obce Jenišovice část Odolenovice u Jenišovic s výhledem na Trosky i Ještěd s přístupem přímo z obecní komunikace s přípojkami inženýrských sítí.
Jedná se o obdélníkový pozemek s celkovou rozlohou 831 m2 k zastavění pro RD. Krásné místo na okraji zastavitelného území obce ohraničené z jižní strany 20 m širokým biokoridorem, z východní a západní strany je sousední pozemek a ze severní strany pak zpevněná asfaltová komunikace. Pozemek je rovný s jednoduchým založením stavby s panoramatickým výhledem a výborným celoročním přístupem po asfaltové obecní komunikaci - 3 minuty autem od dálnice R10 Liberec - Praha. Vzdálenost od Liberce cca 15 minut, od Turnova 5 minut vozem. Vhodné k trvalému bydlení i k rekreaci v dosahu Českého ráje, Maloskalska a Sychrovska. V současné době je provedena přípojka vody z vodovodního řádu a kanalizační přípojka z obecní kanalizace s ukončením na prodávaném pozemku. Na elektřinu je možnost se napojit ze sloupu ele.vedení umístěném u přístupové komunikace. K pozemku byla připravená projektová stavební dokumentace na RD o ploše cca. 125 m2 s přístřeškem na dvě osobní auta – možnost použít popřípadě upravit pro stavební povolení.
Velmi hezké a klidné místo s celoroční dostupností vhodné jak k trvalému bydlení tak i k rekreaci s posledním pozemkem pro zastavění v této části obce.

Cena
3 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Jenišovice
Plocha nemovitosti
831 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Zdeněk Brezar

Zdeněk Brezar

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Jenišovicích (okr. Jablonec nad Nisou).

Podobné nabídky