Prodej rodinného domu, Radotín, 146 m2

Radotín


5 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 118 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Radotíně

Popis

Prodej rodinného domu o dispozici 4+1 s terasou v obci Radotín, okr. Přerov. Jedná se o samostatně stojící celopodsklepený rodinný dům s dvojgaráží, zahradou o rozloze 530 m2 vč. hospodářské budovy (případné letní kuchyně) a dřevníku, dále pak se vstupem do zděného sklípku. Dům lze rozšířit o podkrovní prostory (k dispozici cca 120 m2, vyvedená elektřina, voda, odpady + topení). Zastavěná plocha a nádvoří činí 146 m2, celková plocha pozemku činí 705 m2.

Dispozice domu – přízemí/suterén: garáž pro dvě vozidla, kotelna, prádelna, sklad + další úložné prostory. V 1. patře: vstupní chodba, kuchyně s jídelnou a vstupem na terasu, obývací pokoj (cca 25m2) se vstupem na balkón, ložnice s šatnou, dětský pokoj (všechny pokoje jsou neprůchozí), koupelna s vanou, samostatné WC. V 2. patře: půdní prostory pro případné rozšíření domu se vstupem na balkón s obou stran.

Osazená plastová okna s izolačním 2-skly, rozvody elektroinstalace vedeny v mědi, rozvody vody + odpadů vedeny v PVC, v obývacím pokoji a ložnici položená nová dřevěná podlaha, dřevěné interiérové dveře. Dům je ze severní strany zateplený, na střeše hliníková krytina + nové okapy.

RD napojený na veškeré inženýrské sítě, zavedený internet. Vytápění domu zajištěno plynovým kotlem v kombinaci s kotlem na tuhá paliva (dřevo). Na ohřev vody se využívá kombinovaný el. ohřívač zn. Dražice o objemu 152 l. Do domu zaveden obecní vodovod + na zahradě hotový vrt na studnu.

Nemovitost působí velmi prostorně a světle. Konstrukčně se jedná o „poctivou“ stavbu (betonové věnce, železné překlady, pálená cihla v kombinaci s tvárnicemi). Před domem možnost parkování pro další vozidla. Dům se nachází v klidné části obce, obklopený zahradami s pěkným výhledem.

Rodinný dům je nyní vyklizený, k nastěhování po domluvě. Financování koupě domu Vám rádi bezplatně zajistíme dle vašich individuálních potřeb a možností. Nemovitost je bez právních vad a omezení. Průkaz energetické náročnosti budovy prozatím nebyl vyhotovený – třída G. Další informace u makléře nemovitosti. Doporučujeme osobní prohlídku domu, náš tip!

Cena
5 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 7. 2024
Adresa
Radotín
ID
00950
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
146 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
705 m2
Plocha zahrady
530 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Autobus
Voda
Vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jiří Kozák

Jiří Kozák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Radotíně.

Podobné nabídky