Prodej rodinného domu, Březí, Na štěrkách, 208 m2

Na štěrkách, Březí


13 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 64 289 Kč /měs.

(cena včetně provize RK, právního servisu a služeb RK )


Regionální dodavatelé v Březí

Popis

Prodej velmi pěkného penzionu pod Pálavskými vrchy
s možností jednoduché přestavby na dvě bytové jednotky 104 m2 každá nebo velký rodinný dům 208m2. Dva samostatné vchody. Zahrada 100 m2. Taky je možné bydlet dole a nahoře ubytovávat.
V přízemí je místnost s barem a posezením pro 20 osob. Přípravnou kuchyní vybavenou na rychlé občerstvení a snídaně. Toalety pro dámy, pány, personál. Malý salónek pro 20 osob a venkovní posezení pro 20 osob. Z přízemí je vchod do vinného sklepa 75 m2.
Výkonné krbové kamna s výměníkem vytápí celý dům.. Ohřev vody a další vytápění plynovým kotlem.
V patře je ubytování. Čtyři pokoje s celkem 15ti lůžky (2x3, 1x4, 1x5), kuchyňka, sprcha 2x, WC 2x. Sezení na terase v mezipatře.
Okolí je známé cyklostezkami, turistikou, kulturou, historickými památkami. Mušovské jezera této krajině dodávají možnost krásné relaxace a vodních sportů. Aqualand Moravia s přírodním termálním pramenem. Kraj vinné révy, plné slunce. Krásné bydlení nedaleko pracovních příležitostí.

Cena
13 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize RK, právního servisu a služeb RK
Aktualizováno
19. 8. 2024
Adresa
Na štěrkách, Březí
ID
879340
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
208 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
537 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Yvetta Julia Trechová

Yvetta Julia Trechová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Březí (okr. Břeclav).

Podobné nabídky