Prodej pozemku pro bydlení, Hora Svatého Šebestiána, 555 m2

Hora Svatého Šebestiána


1 249 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 5 952 Kč /měs.

(včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Hoře Svatého Šebestiána

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Hledáte pozemek ke stavbě menšího domku stranou rušného města, avšak jeho poloha by měla splňovat výbornou dopravní dostupnost? Nebo si chcete pořídit chatu, kde budete relaxovat a ze které můžete podnikat turistické výlety jak pěšky, tak na kole?
Nabízíme k prodeji pozemek s výměnou 555 m2, který je v územním plánu vedený pro stavbu rodinného domu, či rekreačního objektu.
Pozemek se nachází v blízkosti hlavního tahu na hraniční přechod. Např. v případě cestování z Prahy odpadá jízda jakýmikoliv odbočkami či po silnicích II. třídy apod.
Vynikající dopravní dostupnost jistě ocení nejen zájemci z řad budoucích obyvatel, či rekreantů horské vesnice, ale také vášniví turisté, houbaři, cyklisti, běžkaři.
V případě zájmu zajistíme vhodné financování na koupi tohoto pozemku.
Pokud vás naše nabídka zaujala, kontaktujte makléře.

Cena
1 249 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 7. 2024
Adresa
Hora Svatého Šebestiána
ID
00156
Plocha nemovitosti
555 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Monika Brabcová

Monika Brabcová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Hoře Svatého Šebestiána.

Podobné nabídky