Prodej vícegeneračního domu, Benešov, Vlašimská, 117 m2

Vlašimská, Benešov


10 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 47 657 Kč /měs.

(Konečná cena včetně kompletních právních služeb )


Regionální dodavatelé v Benešově

Popis

Nabízím vám příležitost koupě rodinného domu s 3 bytovými jednotkami ve vyhledávané lokalitě Benešova, Vlašimské ulici. Dům nabízí ideální kombinaci bydlení, plochy zahrady, dostatek skladového prostoru.
Více fotografií, video, půdorysy najdete na stránce nemovitosti dumBenesov.cz

Dispozice:
Jižně orientovaný dům disponuje bytovými jednotkami 1+1, které jsou ideální pro jednotlivce, malé rodiny, nebo investice s nájemním bydlení.

První jednotka s hlavní dispozicí 1+1, výměra 40,5 m2 a dále navazující dvě místnosti ložnice a šatna (11,1 m2). V prostoru koupelny je umístěn centrální plynový kotel. Kuchyňská linka v ceně.

Druhá jednotka s hlavní dispozicí 1+1, výměra 37,4 m2 s půdní vestavbou s 3 obytnými místnostmi a šatnou (40,6 m2). Jednotka je komplet vystěhovaná.

Třetí jednotka s hlavní dispozicí 1+1, výměra 39 m2 s půdní vestavbou s menší místností a šatnou (10,9 m2). Kuchyňská linka v ceně.
Více o dispozici a výměře bytů najdete v půdorysech každého z bytů ve foto galerii.

(veškeré uvedené půdní vestavby nejsou kolaudované, a proto jejich výměru nezapočítávám do hlavní výměry užitné a obytné plochy, stejně tak, jako ložnici a šatnu u první jednotky, půda případně nabízí další prostor pro další vestavbu, nebo úpravu stávající)

Technické vybavení:
Vytápění zajištěno společným plynovým kotlem, teplá voda samostatnými bojlery, obecní voda a kanalizace. Rozvody vody, odpadů a elektřiny byly rekonstruovány, což zajišťuje bezproblémový provoz bydlení. Vnitřní obytné prostory domu nejeví známky vlhkosti. Okna funkční, udržovaná, dřevěná. Dřevěná schodiště do obytné vestavby půdních prostor. Stropy v hlavní části 1+1 od 2.4 m (sádrokartonové podhledy) po 2.7 m, v podkroví 2.15 m. Základ domu kamenný, obvodové zdivo cihla, rok kolaudace 1919. Střešní krytina šindel nová v roce 2017. Dům je v průměrném stavu, udržován. Kupujícímu bude poskytnut pasport nemovitosti.

Zahrada:
Navazující zahrada za domem o výměře 623 m2 je skutečným útočištěm, nabízí jak dominantní okrasnou, tak i travnatou užitkovou část. Díky osázeným stromům, keřům a umělému jezírku poskytuje ideální místo pro relaxaci a odpočinek. Ať už máte rádi zahradničení, nebo si jen chcete užívat klidné chvíle na čerstvém vzduchu, tato zahrada vám nabídne vše, co potřebujete.

Technické a skladové prostory:
V domě najdete sklepní prostor o výměře 20,6 m2 a skladovou dřevěnou přístavbu o 22,5 m2, v západní části zahrady umístěna zděná skladová stavba o 18 m2, dále navazující dřevěná stavba pro posezení o 40 m2.

Parkování:
Parkování veřejné v přilehlé ulici.

Benešov u Prahy:
Benešov je menší město, které se nachází 40 km jihovýchodně od Prahy. Nabízí široké spektrum služeb, obchodů, restaurací a kulturních aktivit. Ale především několik školek, škol, zdravotních zařízení včetně nemocnice, pracovní příležitosti a mnoho dalšího.

Vynik...

Cena
10 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Konečná cena včetně kompletních právních služeb
Aktualizováno
20. 7. 2024
Adresa
Vlašimská, Benešov
ID
905525
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
220 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
117 m2
Plocha nemovitosti
907 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jindřich Kuthan

Jindřich Kuthan

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vícegeneračních domů v Benešově.

Podobné nabídky