Prodej bytu 3+kk, Karlovy Vary, Mattoniho nábřeží, 81 m2

Mattoniho nábřeží, Karlovy Vary


5 350 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 25 497 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Karlových Varech

Popis

Realitní kancelář Carlsbad Reality má pro Vás exkluzivně v nabídce pěkný byt s dispozicí 3+KK, nacházející se v 5. nadzemním podlaží moderního komplexu "Residence Mattoního Nábřeží" s výtahem, v klidné lokalitě. Budova byla dokončena v roce 2021.

Celková plocha bytu činí 81 m2 a je v perfektním stavu. Byt je celkově zařízený a použité materiály jsou nejvyšší kvality. Okna jsou plastová a v bytě jsou laminátové podlahy. Byt je orientovaný na jihozápad a je velice světlý a slunečný. Byt se skládá z předsíně, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, 2 ložnic, koupelny a WC. Z obývacího pokoje a jedné z ložnic je východ na balkon.

K dispozici bydlících komplexu v budově je kočárkárna.

Je možnost dokoupení parkovacího místa ve dvoře budovy.

Residence Mattoního Nábřeží je moderní projekt s 99 novými byty s výbornou dostupností jak do centra Karlových Varů, tak i do okolní přírody, a to jak na kole, tak pěšky. Kolaudace druhé etapy, ve které se nachází nabízený byt, proběhla v roce 2021.

Dodávka tepla je zajištěna dálkovým topením. Měsíční poplatky činí 4045,- Kč/měsíčně (fond oprav, teplo, voda, teplá voda, výtah, správa, osvětlení chodeb, úklid).

Strategická poloha zajišťuje pohodlné spojení do zaměstnání, škol, obchodů, kulturních institucí a blízkého centra. Rodiny s dětmi uvítají nejhustší síť školek a škol v této lokalitě. Příroda v okolí města je snadno dostupná jak na kole, tak pěšky.

Nabízený byt je skvělou volbou pro ty, kteří hledají moderní bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností do města i do přírody. Doporučujeme prohlídku, neváhejte nás kontaktovat.

Cena
5 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 7. 2024
Adresa
Mattoniho nábřeží, Karlovy Vary
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
81 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Sergey Kopanev

Sergey Kopanev

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Karlových Varech.

Podobné nabídky