Prodej rodinného domu, Dětřichov, 130 m2 (ID: 1496423)

Dětřichov


4 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 23 781 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Dětřichově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Prodej rodinné vilky v klidném místě obce Dětřichov. Vilka leží v centru obce a je obklopena zahradou o výměře 666m2. Zahrada je udržovaná a přístup na ni je ze 2 stran. Vilka je po částečné rekonstrukci – plastová okna s trojskly. Přízemí je vytápěné tepelným čerpadlem vzduch / vzduch. Jinak je po celém domě rozvod etážového topení na tuhá paliva. Je zde napojení na obecní vodovod, elektřinu a odpady jsou svedeny do septiku. U domu je studna, ale v současné době se nepoužívá.

Vstup do domu je přes zádveří do chodby, kde je schodiště do sklepa a do patra. Z chodby je vstup i do přístavby, která slouží jako kůlna a je přístupná i ze zahrady. V přízemí domu je kuchyň spojena s obývacím pokojem a je zde východ na terasu u domu. Terasa má jižní orientaci a výhled do zahrady. Z kuchyně je i vstup do malé koupelny. V obývacím pokoji jsou zachovalé parketové podlahy. V mezipatře je samostatné WC. V patře jsou 2 větší ložnice a malá komora. Je zde schodiště na půdu. Dům je z větší části podsklepen, je zde kotelna a sklepní prostory. Ze sklepa je východ na zahradu u domu. Další úložné prostory jsou pod terasou a jsou přístupné ze zahrady. Na zahradě jsou vzrostlé stromy a keře. Parkování na vlastním pozemku.

Cca 100 m od domu je nově zrekonstruovaný sportovní areál s fotbalovým hřištěm, tenisovými kurty, běžeckou dráhou a venkovní posilovnou. Sousedí s dětským hřištěm. Okolí je jako stvořené pro procházky, výlety v přírodě. Golfový areál Ypsilonka 10 minut, Liberec 20 minut, Frýdlant 5 minut. V obci je školka, škola, obchod, restaurace. Je zde aktivní spolek hasičů. Bohatý společenský život. Dům je v malebné v přírodě. Půvabná lokalita pro život i relaxaci a přesto je blízko do města.

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 7. 2024
Adresa
Dětřichov
ID
652
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
130 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
837 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vanda Hrubešová

Vanda Hrubešová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dětřichově (okr. Liberec).

Podobné nabídky