Prodej rodinného domu, Morkovice-Slížany, Nádražní, 358 m2

Nádražní, Morkovice-Slížany


2 790 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 13 296 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Morkovicích

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům se 2 samostatnými vchody určený k modernizaci dle představ klienta, situovaný na ulici Nádražní v části obce Morkovice-Slížany v okrese Kroměříž, který je vzdálen pouze 15 km. Tento cihlový řadový dům disponuje neuvěřitelným potenciálem například pro investory, s možností vytvoření až 4 lukrativních bytových jednotek bez potřeby větších dispozičních zásahů. S celkovou plochou 358m2, tato nemovitost nabízí dostatek prostoru pro rozvoj s možností využití velké půdy.

Dům disponuje 5 a více pokoji a je patrového typu s 2 podlažími, což umožňuje flexibilitu v uspořádání bytových jednotek. I přes aktuální špatný stav objektu je zde obrovský potenciál pro renovaci a modernizaci s cílem dosáhnout vysokých nájemních výnosů. Dům je napojen na kanalizaci, plynovod a má ústřední plynové vytápění, což zajišťuje pohodlný provoz.

Morkovice-Slížany jsou město obklopené krásnou přírodou, ideální pro turisty a cyklisty, s dobrou občanskou vybaveností včetně škol, zdravotnických zařízení, sportovišť a velkou výhodou je i místní koupaliště. Tato nemovitost je ideální pro různé skupiny zájemců od rodin, přes seniory, milovníky aktivního životního stylu či jako výhodnou investici.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Cena
2 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Nádražní, Morkovice-Slížany
ID
22350
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
358 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
209 m2
Podlahová plocha
358 m2
Plocha nemovitosti
259 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Autobus
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Dana Drásalová

Dana Drásalová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Morkovicích.

Podobné nabídky