Prodej rodinného domu, Praha - Smíchov, Kvildská, 206 m2 (ID: 1497541)

Kvildská, Praha 5 - Smíchov


21 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 104 369 Kč /měs.

(Možnost přenechání hypotečního úvěru s úrokem 1.59%)


Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

V zastoupení klienta bychom Vám rádi představili unikátní nemovitost, která nabízí úchvatný a jedinečný výhled na Prahu. Jedná se o řadový rodinný dům z roku 1982, situovaný na vlastním pozemku s klidnou zahradou orientovanou na jih. Celková výměra pozemku je 250m2 z toho 81m2 je zastavěných. Rodinný dům je tvořen jedním podzemním patrem a třemi nadzemními. Zakončen plochou střechou. Užitná plocha činí krásných 205,6m2

Oblast
Jedním z hlavních benefitů této nemovitosti je její poloha. Nachází se ve vilové čtvrti v blízkosti vyhledávaného městského parku Ladronka, v bezprostřední blízkosti košířských lesů, usedlosti Cibulka a chráněné přírodní památky vrchu Vidoule. Tato oblast je známa například nejčistším vzduchem v Praze, velkým procentem městské zeleně a nepřeberným množstvím sportovišť. Zároveň výborná dopravní dostupnost na Anděl, tunel Blanka a jiná dopravně důležité body. Stanice autobusu Podbělohorská do 200m.

Technická specifikace objektu
Rodinný dům je konstrukčně postaven z metrických cihel a panelových stropních panelů. Podzemní patro je částečně z prolévaných cihel. Objekt je napojen na veškeré inženýrské sítě včetně plynu. Vytápění je nyní řešeno plynovým kotlem. Objekt je v dobrém konstrukčním stavu, instalace jsou ale k rekonstrukci. S ohledem na jedinečnost místa se nabízí komplexní rekonstrukce dle přání a představ investora.

Záměr
Řadový rodinný dům je možné pojmout jako samostatný luxusní RD nebo rozdělit na dvě bytové jednotky o dispozicích 4kk o rozloze 94,9m2 a 5kk s výměrou 107,3m2 bez horní nástavby. Na toto řešení je zpracována studie od renomované pražské architektonické kanceláře BekArch s.r.o. a je dostupná na vyžádání u realitního makléře. V inzerátu se nachází vizualizace budoucího stavu jak z exteriéru, tak interiéru. Na předzahrádce je možné vytvořit až tři parkovací místa. Po konzultaci s úřady i krytá či částečně krytá.

S ohledem na lokaci se jedná o jedinečnou příležitost, která poskytuje hned několik možností využití. Vřele doporučuji osobní prohlídku objektu. V případě zájmu mě, prosím, neváhejte kontaktovat.

Prosím, RK nevolat! Děkuji.

Cena
21 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Možnost přenechání hypotečního úvěru s úrokem 1.59%
Aktualizováno
23. 7. 2024
Adresa
Kvildská, Praha 5 - Smíchov
ID
202303
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
206 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
250 m2
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Kateřina Bek

Mgr. Kateřina Bek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 5.

Podobné nabídky