Prodej pozemku pro bydlení, Hůry, 863 m2 (ID: 1497734)

Hůry


5 437 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 25 911 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Hůrách

Popis

Hledáte jedinečné místo pro své budoucí bydlení? S výhledem, na prosluněném místě, s dobrou občanskou obslužností?

REALDOMUS vám ve výhradním zastoupení majitelů zprostředkuje prodej plně zasíťovaného pozemku o výměře 863m2 v obci Hůry.
Tento prosluněný pozemek se pyšní nádhernými výhledy na město České Budějovice, horu Kleť i Šumavské předhůří. Mírný svah zaručuje nejen úchvatný výhled ze všech pozemků, ale také vzájemné soukromí.

Pozemek je plně zasíťovaný - je zde zavedena elektřina (i na nabíjení elektromobilů), voda i kanalizace. Je dobře přístupný po nově vybudované asfaltové příjezdové cestě s chodníkem a veřejným osvětlením. Velkou výhodou této ulice je, že je slepá, a tak zde je i bude minimální provoz.

Obec Hůry jsou dynamicky se rozvíjející periferie Českých Budějovic s blízkým připojením na dálnici D3, takže v centru města jste autem za pouhých 10 minut.
Obec nabízí příjemné prostředí pro bydlení s dostupnou občanskou vybaveností – nachází se zde školka, obchod, restaurace a plánuje se výstavba základní školy i rozšíření sportovišť. Navíc je obec dobře dopravně propojena s okolními městy jako Rudolfov i jihočeskou metropolí České Budějovice.

K pozemkům je vypracována studie, která je k nahlédnutí na https://www.rezidencenadmestem.cz. Tyto pozemky představují ideální místo pro výstavbu vašeho nového domova v klidné a přitom dobře dostupné lokalitě. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací a prohlídku pozemků.

Cena
5 437 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 7. 2024
Adresa
Hůry
ID
1698
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
863 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Ivana Štěpková

Ing. Ivana Štěpková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Hůrách.

Podobné nabídky