Prodej rodinného domu, Soběslav, Komenského, 317 m2

Komenského, Soběslav


8 700 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 41 462 Kč /měs.

(včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Soběslavi

Popis

Na prodej prostorný celopodsklepený rodinný dům s garáží v centru Soběslavi. Dům je ideální pro ty, kteří hledají prostorné rodinné bydlení nebo investiční příležitost v srdci Soběslavi. Dům je rozdělen na dvě samostatné bytové jednotky s potenciálem udělat třetí bytovou jednotku v suterénu domu s výstupem na pozemek. Na pozemku za domem se nachází zahradní domek o velikosti 57m2, který je momentálně využíván jako dílna. Historicky sloužil jako truhlářská dílna pro podnikání majitele. Půdorysy jednotlivých pater včetně zahradního domku naleznete v inzerci. K domu patří pozemek o celkové výměře 714 m2. Na zahradě se nachází zajímavost ve formě části historického opevnění města Soběslav viz foto.

Doporučuji shlédnutí virtuální prohlídky a videoprohlídky umístěné v inzerci.

Popis nemovitosti:
První výše zmíněný byt je o dispozici 3+1 s užitnou plochou cca 78 m2. Dispozici naleznete znázorněnou v inzerci.
Pokoje nejsou průchozí, což zajišťuje dostatek soukromí.
Druhý byt, který má samostatný vchod a nachází se přes chodbu od prvního bytu má dispozici 2+1 s užitnou plochou cca 59 m2. Dispozici naleznete znázorněnou v inzerci.
Součástí nemovitosti je prostorná garáž, která zajišťuje bezproblémové parkování v centru města.
Dům je celý podsklepený, což nabízí dostatek úložného prostoru a zároveň je zde potenciál vybudování další bytové jednotky případně zázemí pro podnikání se samostatným vchodem. Prostorové uspořádání domu je přehledně znázorněné ve virtuální prohlídce.

Dům je napojen na veřejnou kanalizaci a vodovod. Vytápění pro celý objekt je řešeno centrálně kotlem na tuhá paliva. Ohřev vody je zajištěn buď bojlerem na elektriku a nebo lze přepnout na kotel. Elektřina je v mědi. K dispozici je i zásuvka na 380 V.

V docházkové vzdálenosti je centrum města, potraviny, škola, školka, pošta a další nezbytné služby.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. Výhodné financování s garancí vrácení rezervačního poplatku vám zajistíme v rámci realitních služeb zdarma.
Pro bližší informace volejte makléřce zakázky Ing. Andree Kohoutové.

Cena
8 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
23. 7. 2024
Adresa
Komenského, Soběslav
ID
06716
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
317 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
714 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Andrea Kohoutová

Ing. Andrea Kohoutová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Soběslavi.

Podobné nabídky