Prodej chaty, Kokořín - Kokořínský Důl, 140 m2

Kokořínský Důl


6 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 30 977 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Kokoříně

Popis

Pro milovníky klidu a Kokořínska, chata s velkým pozemkem. V srdci přírodní rezervace, v horní části svahu nad vyhlášenou restaurací U Grobiána. V místě pouze dvě chaty, zajištěno soukromí a klid.
Chata o dispozici 3+1, z velké části zapuštěná ve skále, byla v roce 2012 kompletně zrekonstruovaná. Zbyly pouze obvodové zdi, vše ostatní se dělalo nové: krov, střecha včetně věnce, okna, dveře, podlahy, rozvody a další.

Dispozice: vstupní chodba ze které je vstup do skalního sklepa, koupelna se sprchovým koutem a WC zapuštěným ve skále, obývací pokoj s krbem, kuchyně taktéž zapuštěná do skály, pokoj v suterénu a otevřené horní patro, sloužící jako ložnice. Venku technická místnost s motorovým proudem, dílna a další sklep, vše zapuštěné ve skále s vlastním vchodem.

Dům je napojen na elektřinu (vlastní měřidlo) a na obecní vodovod (poměrové měřidlo). Svod odpadu do původní žumpy. Vytápění krbem, teplá voda zajištěna bojlerem a průtokovým ohřívačem v kuchyni. Ze střechy do kuchyně natažen světlovod.

Zastavěná plocha a nádvoří o velikosti 347 m2, k tomu okolní zalesněný pozemek o velikosti 5796 m2 (vedeno jako ostatní plocha). Pokud chcete ještě větší pozemek, můžete přikoupit navazující pozemek o velikosti 7.837 m2.

Kokořínsko, krajinu plnou pískovcových skal a hlubokých roklí, si zamilujete. Stejně tak obec Kokořín a stejnojmenný hrad nad Kokořínským dolem. Nejbližší hospůdka U Grobiána a Černá srna, které jsou vyhlášeny velmi chutným jídlem. Více informací na níže uvedeném kontaktu.

Cena
6 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 7. 2024
Adresa
Kokořínský Důl
ID
12902
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
91 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Samota
Plocha budovy
215 m2
Podlahová plocha
140 m2
Plocha nemovitosti
6143 m2
Elektřina
230V
Odpad
Septik, Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva
Voda
Vodovod
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Mistoler

Jan Mistoler

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Kokoříně.

Podobné nabídky