Prodej rodinného domu, Brno, Koláčkova, 124 m2 (ID: 1499725)

Koláčkova, Brno


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Hledáte ke koupi nemovitost ve vyhledávané lokalitě s veškerou občanskou vybaveností a dobrou dostupností do centra města? Tyto a mnohem více možností poskytuje rodinný dům na ulici Koláčkova.
Dům je řadový, se sedlovou střechou a s parkovacím místem přímo před domem. Za domem můžete využít příjemné posezení na udržované zahradě.Dům je napojen na všechny IS a je určen ihned k bydlení.
Pojďme si dům krátce představit:
1/NP po otevření dveří vcházíte do chodby, kterou projdete do kuchyně propojené s obývacím pokojem a francouzskými okny vejdete přímo na zahradu.
V přízemí domu koupelna, včetně WC a sprchového koutu. Dům je částečně podsklepen a využit jako úložný prostor, tak i technická místnost (prádelna).
Po dřevěném schodišti vystoupáte do 2/NP, kde vcházíte do prostorného dětského pokoje, který má přímo na patře koupelnu včetně WC.
3/NP útulný půdní prostor využitý jako ložnice.
V průběhu posledních let v domě probíhala rekonstrukce spodní části koupelny, zateplení zadní části domu, nové dřevěné schodiště do 3/ NP a parkovací nájezd přímo před domem.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat. Budeme se na Vás těšit na prohlídce.
Nemovitost lze financovat i hypotečním úvěrem, se kterým Vám ráda pomůže naše hypoteční specialistka.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Koláčkova, Brno
ID
02779
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
156 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
124 m2
Plocha nemovitosti
156 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Valerie Kosíková

Valerie Kosíková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brně.

Podobné nabídky