Prodej rodinného domu, Pustiměř - Pustiměřské Prusy, Radslavská, 205 m2

Radslavská, Pustiměřské Prusy


10 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 50 040 Kč /měs.

(provizi hradí kupující)


Regionální dodavatelé v Pustiměři

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovolujeme představit jedinečnou nemovitost v malebné obci Pustiměř.

Tento rodinný dům o užitné ploše 125 m² se nachází v klidné části nově vzniklé satelitní oblasti. Nemovitost, která byla zkolaudována v roce 2020, nabízí svým budoucím majitelům nejen komfortní a moderní bydlení, ale také nádhernou okolní přírodu a nadstandardní občanskou vybavenost. V Pustiměři najdete školu, školku, poštu, prodejnu potravin a restauraci, což činí z této lokality ideální místo pro rodinný život.

Pozemek o výměře 446 m² je kompletně obklopen betonovým plotem, který zaručuje naprosté soukromí a bezpečí pro Vás i Vaši rodinu.

Vybavení a dispozice domu:

Garáž: Prostorná garáž o velikosti 33 m² je vybavena regály, které poskytují dostatek úložného prostoru pro Vaše věci a nářadí. Moderní garážová vrata značky LOMAX zajišťují bezpečné a pohodlné parkování.

Parkování: Nemovitost je vybavena nejen prostornou garáží, ale také dvěma venkovními parkovacími stáními o celkové ploše 35 m². Parkování pro Vaše vozidla je tedy bezproblémové, ať už se jedná o osobní automobil, motocykl nebo kola.

Terasa: Dům nabízí dvě krásné terasy – první o rozloze 20 m² je přístupná přímo z obývacího pokoje, což je ideální pro venkovní snídaně či relaxaci s rodinou. Druhá terasa, o rozloze 60 m², se nachází u bazénu.

Bazén: V zahradě se nachází luxusní bazén se slanou vodou a automatickou úpravou vody. Tento bazén je ideální pro osvěžení během letních dnů a jeho údržba je díky moderním technologiím minimální. Navíc je připraven na instalaci tepelného čerpadla, což umožňuje využití bazénu i v chladnějších měsících.

Zahrada: Automatická závlaha značky Gardena zajišťuje, že trávník zůstane vždy zelený a udržovaný. Celý zahradní prostor byl profesionálně upraven odbornou firmou, která se postarala o zatravnění a instalaci závlah. Zahrada tak poskytuje perfektní prostředí pro relaxaci i hry dětí.

Interiér domu:
Kuchyň od renomované společnosti Sýkora, známé svou odpovědnou výrobou a udržitelným nábytkem, je plně vybavená moderními spotřebiči. Kuchyňská linka je vyrobena na zakázku z kvalitních materiálů a laděna do elegantních tmavších odstínů, což dodává interiéru jedinečný šmrnc a funkčnost. Součástí kuchyně jsou špičkové spotřebiče, které zaručují pohodlí a efektivitu při vaření.

Hlavní obytný prostor tvoří světlý obývací pokoj propojený s jídelnou a kuchyňským koutem. Tento otevřený a vzdušný prostor je ideální pro rodinný život i společenské události. Velká okna poskytují dostatek přirozeného světla a nabízejí krásný výhled na zahradu.

Dům disponuje dvěma pokoji, které mohou sloužit jako ložnice, dětský pokoj nebo pracovna. Interiér je laděn do moderních a neutrálních barev, což umožňuje novým majitelům snadno přizpůsobit prostor podle vlastního vkusu.

Tento rodinný dům v Pustiměři je částečně vybavený a připravený k okamžitému nastěhování.

Neváhejte se ozvat a domluvit si prohlídku!

Cena
10 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
2. 9. 2024
Adresa
Radslavská, Pustiměřské Prusy
ID
62572
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
205 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
436 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Terasa
Parkování
Bazén

Máte zájem o tuto nemovitost?

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!
Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Pustiměři.

Podobné nabídky