Prodej rodinného domu, Horoměřice, Tuchoměřická, 220 m2

Tuchoměřická, Horoměřice


17 487 600 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 83 341 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Horoměřicích

Popis

Pohodové bydlení v kvalitně postaveném rodinném domě s dispozicí 5+1 vám přinese spoustu radosti. Oceníte velikost jednotlivých pokojů a také snadnou údržbu a soukromí na zahradě. Součástí stavby je garáž (17 m2) pro jeden vůz středních rozměrů +1 parkovací místo před ní a možnost podélného stání před domem.

Rovinatá rohová parcela 685 m2 je obklopena zelení a poskytuje dostatek soukromí,které oceníte jak u bazénu, tak při posezení s přáteli. Dispozice domu je tvořena přízemím s plochou 107 m2 a podkrovím o totožné výměře. K využití je úložný prostor na půdě a dále drobné stavby na pozemku(technologie k bazénu)+(dřevník na zahradní vybavení ).

Přízemí domu umožňuje vstup přímo z garáže do haly a dále přes zádveří či HS portál v obývací části.Vstup do domu je opatřen zádveřím s vestavěnou skříní ,pokojem pro hosty, halou s kuchyní, komorou a koupelnou včetně toalety.
Dvoukřídlé dveře oddělují světlý obývací pokoj s výměrou 33 m2 s navazující terasou, na které je možnost posezení pod pergolou.Přízemí je opatřeno podlahovým vytápěním a velkoformátovou dlažbou.Kombinace světlé výmalby, doplněná o kvalitní dřevěné prvky(dveře, zárubně, schodiště ).Kuchyně v tmavém dekoru je vybavena standardním setem spotřebičů, slušnou pracovní plochou a přilehlou komorou.

Podkroví domu je přístupné díky masivnímu dřevěném schodišti z haly, s decentním osvětlením schodnic. Hala rozděluje podkroví na 3 neprůchozí pokoje, které jsou aktuálně uspořádány dle potřeb majitelky domu.

Hlavní ložnice (31,7m2) balkónem (6,7m2) je vybavena šatnou a vestavěnou saunou.Pokoj lze snadno rozdělit na dva, které budou mít samostatné vstupy na balkón.
Druhá ložnice (29,3m2) slouží momentálně jako pracovna i jako pokoj pro hosty. Je situovaná do zahrady s velkým středovým prosklením a balkónem na západní stranu.Pokoje v podkroví jsou světlé a sklon střechy 45 stupňů umožňuje velmi dobré využití.

Nejmenší pokoj (13,7m2) je hojně využíván díky umístění fitness, ale bude na vás, jak ho využijete.V patře se nachází velká koupelna s oknem(10,6m2 včetně toalety). Část haly lze využít pro knihovnu nebo jako pracovní kout.Zateplená půda je přístupná z haly a nabízí cca 8m2 úložného prostoru s výškou cca 150 cm.

Rodinný dům ocení jak početnější rodina tak jednotlivci s větším nárokem na prostornost. Interiér je v udržovaném stavu bez nutnosti okamžitých velkých investic.

Zahrada svou velikostí (její udržování vás nebude stát moc času, sekání kompletně do 20 minut) nabízí prostor pro chvíle pohody.

Bazén je vybaven protiproudem, osvětlením. Technologie(písková filtrace, ionizační lampa a automatické doplňování chemie)je umístěna mimo dům na pozemku. Ohřev je zajištěn tepelným čerpadlem.

Rozvod závlahy je v několika okruzích s automatizací. Zahrada je osazena vzrostlou zelení, ovocných stromy, květinami a keři, které poskytují dostatek soukromí.

Podrobnosti jsou k dispozic na webu nemovitosti.

Cena
17 487 600 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 7. 2024
Adresa
Tuchoměřická, Horoměřice
ID
N675
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
214 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
220 m2
Plocha nemovitosti
685 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Filip Král

Filip Král

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Horoměřicích.

Podobné nabídky