Prodej bytu 3+kk, Praha - Radlice, Lučištníků, 100 m2

Lučištníků, Praha 5 - Radlice


15 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 76 204 Kč /měs.

(cena k jednání)


Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Exkluzivní nabídka na prodej luxusního nového bytu o rozloze cca 122 m2, včetně terasy 16m2 a lodžie 6m2, i stáním pro 2 auta, v prestižní lokalitě Prahy, konkrétně v Rezidenci Radlické výhledy, představuje jedinečnou příležitost pro náročné klienty. Tento zcela výjimečný byt se nachází v posledním patře moderní novostavby a splňuje nejvyšší standardy bydlení, které si můžete přát. Byt se prodává za výrazně nižší cenu, než vlastníka skutečně stál.
Byt je vybaven podlahovým vytápěním, které v kombinaci s chlazením všech pokojů zajišťuje maximální dosažitelný komfort bydlení. Koupelna je elegantně obložená Benátským mramorem, který dodává celému prostoru luxusní nádech. Podlahy byly vytvořeny z masivního dubového dřeva, okna i dveře jsou z trojskel, což zaručuje vynikající tepelnou a zvukovou izolaci. V bytě je instalováno bezpečnostní zařízení. Nádherné výhledy na okolní krajinu umocňuje prosklená terasa o ploše cca 16 m2 i lodžie, které jsou ideální pro relaxaci a užívání si slunečných dní. Uvolnění bytu do užívání je možné dohodnout podle vašich potřeb.
Budova je zařazena do energetické třídy "B" tj. velmi úsporná a měsíční zálohy aktuálně činí ca 5.500 Kč plus náklady na elektřinu. Vytápění zajišťuje kotelna na plyn v domě.
Součástí nabídky jsou také dvě parkovací stání v suterénu budovy. K bytu náleží také velká zděná sklepní místnost, která poskytuje dostatek úložného prostoru. Stavba je realizována jako železobetonový monolit se zděnými příčkami, což zaručuje vysokou kvalitu a trvanlivost.
Lokalita je optimální – jedná se o klidné místo v výbornou dostupností do centra a v blízkosti najdete vše, co potřebujete ke spokojenému bydlení. Nedaleko je stanice metra Radlická nebo Anděl i zastávky autobusu MHD.
Prodejní cena je 15.990.000 Kč a zahrnuje provizi pro realitní kancelář a právní služby spojené s prodejem do výše 10.000 Kč včetně kolku pro katastr. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte mě pro více informací nebo domluvení prohlídky.

Cena
15 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
29. 8. 2024
Adresa
Lučištníků, Praha 5 - Radlice
ID
00215
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
100 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Lodžie
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Roman Jomrich

Roman Jomrich

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 5.

Podobné nabídky