Prodej rodinného domu, Nymburk, Ferdinanda Schulze, 115 m2

Ferdinanda Schulze, Nymburk


5 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 26 164 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Nymburku

Popis

Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům o dispozici 4+1 a obytné ploše 115 m2, na pozemku o celkové ploše 416 m2, v obci Nymburk.
Dům je převážně cihlový a je napojený na obecní vodovod, kanalizaci, elektřinu a plyn. Rozsáhlejší rekonstrukcí dům prošel v 70. letech, kdy byla provedena přístavba a rekonstrukce interiéru a střechy. Stropy a krovy jsou dřevěné, střešní krytinou jsou pálené tašky. Okna jsou dřevěná.
Obytné je v současné době jedno podlaží. Dům je částečně podsklepený; sklep (33 m2) je přístupný z chodby. Z chodby vede schodiště i na půdu (80 m2); na části půdy jsou vybudované 2 místnosti sloužící jako sklad.
Vytápění části domu zajišťují plynová tělesa (vafky), v druhé části jsou elektrické přímotopy. Zdrojem teplé vody jsou plynové průtokové ohřívače. V koupelně je vana, toaleta je samostatná. V kuchyni je kombinovaný sporák a kamna na tuhá paliva.
Na pozemku se nachází garáž, kůlna a další přístavky, záhonky a vzrostlá zeleň. Pozemek je oplocený.
Dům se nachází v zástavbě rodinných domů. V blízkosti domu je autobusová zastávka a obchod s potravinami. Vlakové a autobusové nádraží je ve vzdálenosti 800 m. Veškerá občanská vybavenost je dostupná cca do 1 km (centrum města).
Nymburk je historickým městem na Labi. Kromě památek, jako jsou např. gotické hradby a kostel, je vyhledávaným místem Ostrov - lesopark s mnoha sportovišti a cyklostezka podél Labe do Poděbrad a Libice nad Cidlinou.
PENB nebyl prozatím doložen.
Dům si můžete prohlédnout i prostřednictvím 3D záznamu (Matterport) v inzerátu.

Cena
5 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 8. 2024
Adresa
Ferdinanda Schulze, Nymburk
ID
3564
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
115 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
416 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Klára Jílková

Ing. Klára Jílková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Nymburku.

Podobné nabídky