Pronájem bytu 3+kk, Olomouc - Nové Sady, Handkeho, 88 m2

Handkeho, Olomouc, Nové Sady


22 900 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Olomouci

Popis

Nabízím Vám k pronájmu moderně zařízený, lukrativní byt o dispozici 3+kk s výměrou 88 m2 a s balkonem, který se nachází ve 2. patře bytového domu v Olomouci na Nových Sadech, ul. Handkeho.

Byt je velmi hezky řešený, obývací pokoj tvoří středovou část bytu se vstupem do kuchyně, na balkon a do dalších dvou pokojů. Byt je moderně zrekonstruovaný se spoustou úložného prostoru ve vestavných skříních, šatně, komoře a spíži. Další úložný prostor nabízí sklep v suterénu. K bytu je možné pronajmout 1- 2 garážové stání.

Kuchyňská linka disponuje indukční varnou deskou, el. troubou zn. TEKA, ledničkou LG, myčkou Elektrolux, mikrovlnnou troubou zn. TEKA. Na kuchyni přímo navazuje spíž, kde pohodlně uložíte vše, co je třeba.
Součástí kuchyně je kuchyňský stůl s židlemi. V obýváku je komfortní rozkládací pohovka s konferenčním stolkem, komoda s televizí Samsung s úhlopříčkou 140 cm (55 "), vestavné skříně. Podlaha je vinylová, v ložnici a dětském pokoji plovoucí, v koupelně a WC dlažba. Byt má plastová okna s trojskly, dům je zateplený.

Byt je orientovaný V/Z - dětský pokoj na východ, ostatní pokoje na západ.

V domě je možné využít kolárnu.

Byt se nachází ve výborně občansky vybavené lokalitě, zast. MHD je 3 min od domu (autobus č. 16), 10 min pěší chůzí je vzdálen supermarket Billa nebo Albert, 15 min pěšky je například pošta, lékařské středisko na ul. Jánského nebo asfaltová stezka podél řeky Moravy, která láká k procházkám nebo jízdě na kole.

Nájem 22 900,- Kč/měsíc
Zálohy celkem (počítáno pro 2 osoby) 2 388,- Kč
z toho:
studená + teplá voda: 336,- Kč + 960,- Kč
teplo 1 092,- Kč
elektřina 1 500,- Kč (bude převedena na nájemníky)
Vratná kauce 55 000,- Kč

1x Garážové stání 1 750,- Kč/měsíc
Internet NEJ.CZ 50 Mbit/s 300,-Kč / měsíc - možno ponechat

Hledáme slušné a dlouhodobé nájemníky nejlépe bez domácích mazlíčků.

Volné od 1.10.2024

Neváhejte si domluvit termín prohlídky, těším se na Vás!

Cena
22 900 Kč /za měsíc
Aktualizováno
29. 7. 2024
Adresa
Handkeho, Olomouc, Nové Sady
ID
23199
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
88 m2
Patro
3. z 8
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
711 m2
Podlahová plocha
88 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Internet
Voda
Vodovod
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Kamila Kopřivová

Ing. Kamila Kopřivová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Olomouci.

Podobné nabídky