Prodej vícegeneračního domu, Velká Buková, 708 m2

Velká Buková


10 480 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 49 945 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Velké Bukové

Popis

Sníte o klidném nadstandardním bydlení, vícegeneračním bydlení s podnikáním, nebo hledáte zajímavou investiční příležitost? Všechny tři varianty jsou možné! Vítejte na Velké Bukové, pár minut od Křivoklátu a v dojezdové vzdálenosti od Královského města Rakovníka.

Buďte tím, kdo na pronájmu penzionu vydělá už tuhle sezónu. Přidejte do svého investičního portfolia oblíbený zavedený
penzion v samém srdci CHKO Křivoklátsko, nebo si ho nechce jen pro sebe!

Nabízíme vám velkorysý rodinný dům se zavedeným penzionem s celkovou užitnou plochou 708 m2 ve čtyřech podlažích. Penzion přezdívaný Orlí hnízdo se dlouhodobě pronajímá turistům z celé republiky a má vlastní fungující webové stránky, profil na penzion.cz a na hotel.cz.

V podkroví, které se primárně pronajímá turistům se nachází 4 pokoje s celkovou kapacitou 11 lůžek. Ke každému z nich náleží vlastní komfortní koupelna s WC. Pokoje jsou v rustikálním a retro stylu, které si zamilujete a jejich atmosféra Vás vrátí v čase.
V 2. nadzemním podlaží se nachází taktéž 4 samostatné pokoje s celkovou kapacitou 8 lůžek a každý z nich má opět vlastní koupelnu s WC. Dále v tomto podlaží najdeme i technickou místnost.
V prvním nadzemním podlaží na vás čeká stylová jídelna, plně vybavená kuchyň, společenská místnost, obývací pokoj s krbem, toaleta s umyvadlem, prostorná chodba z které se dostanete na zahradu a v neposlední řadě technická místnost.
Součástí objektu jsou dva nebytové prostory v suterénu domu, nachází se zde druhá, částečně vybavená kuchyň, zázemí pro půjčovnu elektrokol, vinný sklípek, koupelna s toaletou a technická místnost.

Na pozemku, který má velkorysých 3012 m2 najdete úplné soukromí. Na zahradě obklopené zelení si to užijí malí i velcí hosté. Můžete si tady zahrát volejbal, nebo badminton, posnídat na venkovní terase s krbem a krásným výhledem na obec Roztoky a Křivoklát, zchladit se u bazénu, nebo si vybudovat vlastní tenisový kurt.
A kdyby náhodou nevyšlo počasí, v přízemí čeká společenská místnost pro 20 osob s billiardem a pingpongovým stolem. Atmosféru pak perfektně dokreslí roztopená krbová kamna.

Velká Buková leží v samém srdci CHKO Křivoklátsko a pouhých 15 km od královského města Rakovníka. Zároveň budete pouhé 3 km od Křivoklátu a je to tu turisticky velmi oblíbené. Krajina Křivoklátska a údolí řeky Berounky Vás jen tak neomrzí. Lesy plné turistických tras a cyklostezek, romantické zříceniny hradů a vyhlídky na přírodní krásy této velmi turisticky oblíbené oblasti. To vše táhne turisty na Křivoklátsko od jara do podzimu.

Penzion se prodává částečně vybavený – hostům stačí otevřít dveře a naklepat polštáře. Pokoje jsou vybavené vším, co vaši hosté potřebují pro pohodovou dovolenou.

Cena
10 480 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 7. 2024
Adresa
Velká Buková
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
708 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
3012 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jakub Sixta

Jakub Sixta

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vícegeneračních domů v Velké Bukové.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky