Pronájem kanceláře, Zlín, Lešetín IV, 75 m2

Lešetín IV, Zlín


16 800 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(K uvedené ceně se účtuje 3 000 Kč za služby + DPH)


Regionální dodavatelé v Zlíně

Popis

Nabízíme pronájem prostorné kanceláře s prostornou lodžií o výměře 75 m² ve 4. patře budovy na adrese Lešetín IV.
Tato kancelář je ideální pro samostatné podnikatele nebo menší týmy, kteří ocení klidné a inspirativní pracovní prostředí. Prostor je vybaven kancelářským nábytkem, klimatizací, kuchyňkou a sprchou. Vedle kanceláře se nachází příruční sklad o výměře cca 3 m², který poskytuje dostatek místa pro uskladnění veškerých kancelářských potřeb.
Nájemníkům je k dispozici jedno parkovací místo přímo před budovou, což zajišťuje pohodlné parkování. I když budova nemá výtah, prostorné schodiště zajišťuje pohodlný přístup do 4. patra. Další výhodou je sdílený průjezd do dvora, který umožňuje snadný přístup pro zásobování či další potřeby, pravidelný úklid kanceláří. K dispozici jsou také společné sociální zařízení, udržované vstupní prostory, které přispívají k příjemné atmosféře v budově. V ceně služeb je zahrnut úklid, internet, dodávky vody, tepla, elektřiny, svoz odpadu a el. ostrahu objektu.
Tento kancelářský prostor je dokonalým místem v klidné, avšak centrální části Zlína.
Pro více informací a domluvu prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Cena
16 800 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
K uvedené ceně se účtuje 3 000 Kč za služby + DPH
Aktualizováno
26. 8. 2024
Adresa
Lešetín IV, Zlín
ID
259
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
75 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vrbíková Marcela

Vrbíková Marcela

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Zlíně.

Podobné nabídky