Prodej rodinného domu, Strančice, 104 m2 (ID: 1506242)

Strančice


12 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 59 571 Kč /měs.

(Cena vč. provize, DPH a právního servisu)


Regionální dodavatelé v Strančicích

Popis

Vítejte na prezentaci nového developerského projektu Residence Strančice v malebné obci nedaleko Prahy. Tento residenční developerský projekt je realizován na klidném místě v širším centru obce Strančice. Dle platného územního plánu se jedná o tři rodinné domy, každý se třemi bytovými jednotkami. Vlastní projekt architektonicky, ale hlavně uživatelsky splňuje funkci řadových rodinných domů. Situovaný je u nového parku, u každé jednotky bude majitel užívat privátní zahradu a v ceně jsou dvě parkovací stání. Okolí nabízí mnoho rekreačních možností včetně cyklostezek a okolní lesy lákají k procházkám či jinému sportovnímu vyžití. Přijďte objevit moderní a komfortní bydlení v harmonickém prostředí, které kombinuje klid venkova s výhodami městského života s vynikající dopravní dostupností do Prahy. Zahájení výstavby 05/2024, dokončení je plánováno do 05/2026. Vítejte ve Vašem novém domově!

Tato konkrétní jednotka s označením B2, o užitné ploše 104 m2, se zahradou 97 m2, je ideální variantou pro rodinu s dětmi, kde si budete užívat klidné bydlení s relaxem na privátní zahradě.

Cena
12 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena vč. provize, DPH a právního servisu
Aktualizováno
30. 7. 2024
Adresa
Strančice
ID
885428
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
104 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
104 m2
Plocha nemovitosti
810 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Aleš Kratochvíl

Aleš Kratochvíl

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Strančicích.

Podobné nabídky