Prodej bytu 2+kk, Kolín, Podskalská, 46 m2 (ID: 1506342)

Podskalská, Kolín - Kolín V


Rezervováno
3 200 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 15 250 Kč /měs.

(včetně služeb RK a právního servisu)


Regionální dodavatelé v Kolíně

Popis

V srdci města Kolín, jen pár kroků od historického Starého mostu, se nachází nádherný byt, který čeká na svého nového majitele. Tento byt o dispozici 2kk prošel částečnou rekonstrukcí a je ideálním místem pro jednotlivce nebo mladý pár, kteří touží po komfortním bydlení v blízkosti centra, ale zároveň ocení klid a zeleň v okolí.

Byt se nachází ve třetím nadzemním patře dobře udržovaného panelového domu. Hned vedle vstupu do bytu se nachází praktická komora, která poskytuje dostatek úložného prostoru pro sezonní věci, sportovní vybavení nebo další předměty, které nechcete mít přímo v bytě.

Po vstupu do bytu se ocitnete v prostorné předsíni, ze které vedou dveře do všech místností. Díky otevřenému řešení kuchyně spojené s obývacím pokojem je celý prostor světlý a vzdušný.

Obývací pokoj je dostatečně velký na to, aby zde byla umístěna pohodlná sedací souprava, televizní stěna a dokonce i jídelní kout. Okenní venkovní žaluzie poskytují nejen soukromí, ale také účinně regulují množství světla a tepla, které do bytu proniká.

Ložnice je klidným útočištěm s dostatkem prostoru pro velkou manželskou postel. Velké okno zajišťuje, že je ložnice příjemně prosvětlena po celý den.

Dalším důležitým prvkem bytu je částečně zrekonstruovaná koupelna, která je vybavena vanou a umyvadlem. Vedle koupelny se nachází samostatná toaleta, což zvyšuje komfort bydlení.

K bytu náleží také sklep v suterénu domu, který poskytuje další úložné prostory.

Jednou z největších předností tohoto bytu je jeho poloha. Nachází se v klidné lokalitě s dostatkem zeleně, v těsné blízkosti lesoparku a řeky. Okolí nabízí mnoho možností pro procházky, běhání nebo relaxaci v přírodě. Zároveň je však byt jen pár minut chůze od centra města, kde najdete všechny potřebné služby, obchody, restaurace a kulturní vyžití.

Dostupnost je výborná díky blízkosti zastávek veřejné dopravy, a tak se snadno a rychle dostanete do všech částí města.

Volný ihned.
Těším se na prohlídku s Vámi

Stav
Rezervováno
Cena
3 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně služeb RK a právního servisu
Aktualizováno
22. 8. 2024
Adresa
Podskalská, Kolín - Kolín V
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
44 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
46 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Dagmar Říhová

Dagmar Říhová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Kolíně.

Podobné nabídky