Prodej komerční nemovitosti, Adamov, Mírová, 2500 m2 (ID: 1506880)

Mírová, Adamov


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Adamově

Popis

Moderní komerční budova v Adamově

Skvělé místo pro vaše podnikání. Je ideální pro sídlo kterékoliv společnosti, která hledá perfektně vybavené zázemí s vlastním parkováním a výhodnou polohou. Nebo pro lékařskou kliniku, výzkumný ústav, školicí zařízení či výrobní a skladovací účely. Pojďte se s námi podívat blíže…

Představujeme vám pětipodlažní komerční budovu, která v letech 2015–2017 prošla rekonstrukcí. Každé podlaží má velikost 475 m², přízemí pak 600 m². Celkově tak budova nabízí 2 500 m² podlahové plochy.

V budově najdete 29 moderních kanceláří různých velikostí se zázemím. K dispozici je dále konferenční sál s kapacitou 100 osob, k němuž náleží vyhlídková terasa. V přízemí naleznete vestibul s prostorným showroomem. Suterén je určen pro technické, skladovací či relaxační účely. Součástí budovy jsou také 2 apartmány, z nichž jeden je plně vybavený. Pro další apartmán je provedena příprava. Přímo v objektu pak leží vlastní parkoviště pro zhruba 30 automobilů, další vozy zaparkujete na veřejném parkovišti v blízkosti. Součástí prodeje jsou i okolní pozemky.

Budova je kompletně zabezpečena systémem Jablotron (EZS, EPS, kamery ve vybraných místnostech). Celý objekt je vybaven strukturovanou kabeláží s rozvaděčem pro každé patro. Internetové připojení je řešeno optickou sítí ADAnet s rychlostí 10 GBit/s. Na střeše je připraven přívod pro fotovoltaické panely.

Výhodou je také strategická poloha budovy. Nachází se na ulici Mírová v obci Adamov v okrese Blansko, jen 20 km od Brna a navíc v centru čtyřúhelníku Praha–Vídeň–Bratislava–Ostrava. Je výborně dostupná nejen automobilem, ale také železniční a autobusovou dopravou.

Objekt získal ocenění Ministerstva průmyslu a obchodu za druhou nejlepší rekonstrukci podnikatelských budov a byl vybrán ze 180 projektů.

Jednotlivé části budovy můžete také pronajímat. Pokud budovu zatím nevyužijete celou, nevadí, vybrané části můžete pohodlně pronajímat. Jednotlivá patra mají vlastní měření energií a také uzamykatelné vchody, takže se nebudete nijak rušit či omezovat. A s tím, jak vaše firma poroste, můžete postupně využívat více prostoru, který budova nabízí.

Máte-li zájem o další informace a prohlídku, zavolejte našemu makléři. Rád se vám bude věnovat.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 8. 2024
Adresa
Mírová, Adamov
ID
1539
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
2500 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jiří Huška

Jiří Huška

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Adamově (okr. Blansko).

Podobné nabídky