Prodej rodinného domu, Letovice, V potůčkách, 173 m2

V potůčkách, Letovice


3 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 19 015 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Letovicích

Popis

RD 5+2 Letovice – dům se dvěma byty a garáží na klidném místě u lesa v okrajové části města.
Exkluzivně nabízíme prodej rodinného domu se dvěma samostatnými byty v Letovicích, na klidném místě u lesa, v blízkosti zámecké zahrady. Součástí nemovitosti je samostatně stojící garáž a zahrada situovaná v mírně svažitém terénu.
K nemovitosti z východní strany přiléhá sousední dům. Dům je postavený z cihelného zdiva a je v dobrém technickém stavu bez statických vad. Před několika lety dům prošel částečnou rekonstrukcí včetně přístavby podkrovního podlaží. V nemovitosti se nachází dva zcela samostatné byty o dispozici 4+1 (95,8 m²) a 1+1 (42,6 m²), přičemž spodní byt 1+1 dosud není zcela dokončený (chybí dokončit koupelnu, zárubně, interiérové dveře, podlahové krytiny). V rámci přístavby a oprav byly v domě nainstalovány nové rozvody elektřiny a provedena výměna oken (izolační dvojskla a trojskla), vybudována nová koupelna, osazen nový kotel k vytápění domu (Vaillant) a bojler na ohřev vody (Dražice). Podlahy v domě jsou plovoucí a dlažby. Střecha je zánovní, nově postavena s přístavbou podkrovního podlaží.
V okolí domu se nachází převážně rodinné domy. Několik desítek metrů od domu je okraj lesa. Zámecký park je v dosahu několika minut chůze. Veškerá občanská vybavenost je k dispozici v blízkosti domu.
Celková plocha pozemku činí 411 m², zastavěná plocha a nádvoří 80 m², celková užitná plocha má výměru 173,14 m².
IS: elektřina, obecní voda, plyn, kanalizace.
Celkové měsíční náklady za spotřebu elektřiny, vody a plynu se pohybují v průměru kolem 7.000,- Kč.
Dispozice:
1.NP – dvě sklepní místnosti (3,7 m² a 8 m²).
Byt 1+1 – 42,6 m² - předsíň 2,9 m², koupelna 6,5 m², kuchyně 10,8 m², pokoj 22,4 m².
2.NP (63,01 m²) – vstup do domu, předsíň 3,39 m², druhá předsíň 4,45 m², koupelna 6 m², kuchyně 13 m², hala se schodištěm 9,6 m², pokoj 9,7 m², pokoj 16,9 m².
3.NP (podkroví 32,2 m²) – hala 6,4 m², pokoj 13 m², pokoj 13,4 m².
Samostatně stojící garáž má výměru 22 m².
Letovice jsou město v okrese Blansko v Jihomoravském kraji, 21 km severně od Blanska, na soutoku Svitavy a Křetínky. Žije zde přibližně 6700 obyvatel. Město Letovice má velmi dlouhou a bohatou historii. Je obklopeno krásnou přírodou a svým občanům poskytuje veškeré atributy moderního městského bydlení s vybudovanou infrastrukturou.
Průkaz energetické náročnosti budovy dosud nebyl zpracován, podle zákona proto uvádíme energetickou třídu G. Nejedná se však o energeticky nehospodárnou nemovitost.
Ve věci financování Vaší nové nemovitosti pro Vás zdarma zajistíme v současnosti nejvýhodnější možné řešení s využitím kompletní aktuální nabídky bankovního trhu.

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
V potůčkách, Letovice
ID
S2024012
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
173 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
173 m2
Plocha nemovitosti
411 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Špila

Petr Špila

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Letovicích.

Podobné nabídky