Prodej rodinného domu, Rapšach, Spáleniště, 228 m2

Spáleniště, Rapšach


7 820 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 37 268 Kč /měs.

(Uvedená cena je včetně podlahových krytin, obkladů a sanity dle stavitele a může se lišit v závislosti na vybraných materiálech kupujícím., včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Rapšachu

Popis

V exkluzivním zastoupení klienta vám nabízíme ke koupi novostavbu nízkoenergetického jednopodlažního domu s prakticky využitelným prostorem a rozlehlým rovinatým pozemkem.

Prožít si život v klidném a malebném prostředí je možné v této novostavbě rodinného domu, který se nachází v lokalitě Spáleniště v obci Rapšach. Dům je postaven na rovinatém pozemku o rozloze 1.133 m2, nabízí terasu o ploše 25 m2 a 2 parkovací místa včetně garáže. Jedná se o cihlovou novostavbu s užitnou plochou 164 m2.

Teplo a pohodlí ve vile zajišťuje tepelné čerpadlo vzduch-voda, které zaručuje úsporný provoz a krb, který dodá interiéru příjemné sálavé teplo. Pro milovníky krásných interiérů nabízíme možnost vlastního výběru zařízení domu dle vlastních představ. V základu použité kvalitní materiály při výstavbě a velkorysé prostory domu dodávají domovu exkluzivní atmosféru.

Rodinný dům je koncipován do dvou podlaží, přízemí a první patro v podkroví. Ve spodní části se nachází prostorný obývací pokoj s krbem, kuchyňským koutem a přímým vstupem na terasu s nádherným výhledem do krajiny. Koupelna je vybavená sprchových koutem, dvěma umyvadly a toaletou. Z koupelny je přímý vstup do technické místnosti, která je vhodná pro uložení např. pračky a sušičky. Kotelna je samostatnou místností s akumulační nádrží na teplou vodu a zadními servisními dvířky ke krbu. Spolu se schodištěm do prvního podlaží jsou místnosti přístupné z chodby, která je za vstupními dveřmi domu.

První podlaží domu nabízí čtyři pokoje a prostornou moderní koupelnu s vanou, sprchovým koutem, skříňkou se dvěma umyvadly a samostatnou toaletou.

Nad schodištěm jsou podhledové výklopné schůdky umožňující vstup na půdu.

Poloha domu přímo vyzývá k výletům do přírody a relaxaci. Dojezdová vzdálenost do Třeboně je 25 km a plná občanská vybavenost je k dispozici v 8 km vzdáleném Suchdole nad Lužnicí. Nedaleko se nachází pískovny pro koupání, ideální pro milovníky vodních radovánek.

Okolí Rapšachu je také rájem houbařů a sběračů borůvek, a nabízí mnoho cyklostezek a turistických tras pro aktivní odpočinek. Lokalita je velmi vyhledávaná pro relaxaci a klidný život v blízkosti hranic s Rakouskem. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a domluvte si osobní prohlídku!

Aktuálně: Dům je ve fázi hotových omítek, hrubé fasády a vylitých betonových podlah.

Nepřehlédněte!
Jedná se o dům aktuálně ve výstavbě s předpokládaným termínem dokončení do 31.12.2024. Nafocený dokončený a níže popsaný dům je VZOROVÝ prostorově identický s nabízeným domem. V případě zájmu, je možné si individuálně specifikovat použité podlahové materiály, obklady či sanitu. (Krb, terasa s chodníčky a zahradní úpravy jsou vedeny jako klientské změny).

Cena
7 820 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Uvedená cena je včetně podlahových krytin, obkladů a sanity dle stavitele a může se lišit v závislosti na vybraných materiálech kupujícím., včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 8. 2024
Adresa
Spáleniště, Rapšach
ID
TM-7397
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
228 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1133 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Jiné
Komunikace
Betonová, Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Studna
Garáž
Terasa
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš Malina

Tomáš Malina

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rapšachu.

Podobné nabídky