Prodej rodinného domu, Pardubice, Wintrova I, 235 m2

Wintrova I, Pardubice - Bílé Předměstí


12 999 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 61 949 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Pardubicích

Popis

S výhradním zastoupením majitele si Vám dovolujeme nabídnout rodinný dům, který se nachází na velice atraktivním místě a to přímo v centru Pardubic, ulice Wintrova I. Dům je rozdělen na tři bytové jednotky, z nichž jedna se nachází v prvním nadzemním podlaží a dvě ve druhém. Dispozice domu: 1. NP - vstupní chodba, tři obytné místnosti, dvě kuchyně, koupelna a WC, 2.NP - 1. bytová jednotka (2+kk) - vstupní chodba, komora, WC, obývací pokoj s kuchyňskou linkou, ložnice, koupelna, 2. bytová jednotka (2+1) - vstupní chodba, komora, WC, obývací pokoj, ložnice, kuchyň, koupelna.
Každý byt má vlastní vstup, nové rozvody elektřiny (krom jedné místnosti), vlastní plynový kotel (stáří do 2 let), podružný elektroměr, plynoměr a vodoměr.
Dům je podsklepený. Dále se na pozemku nachází studna, garáž, dřevník a okrasná zahrada. Více informací na osobní schůzce či po telefonu. V případě potřeby zajistíme zdarma nejvýhodnější financování na trhu. Přijďte na prohlídku! Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106563.

Cena
12 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
31. 7. 2024
Adresa
Wintrova I, Pardubice - Bílé Předměstí
ID
N106563
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
235 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
495 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Kmoníček

Jan Kmoníček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Pardubicích.

Podobné nabídky