Prodej bytu 3+1, Havlíčkův Brod, Bezručova, 102 m2

Bezručova, Havlíčkův Brod, okres havlíčkův brod


8 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 38 126 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Havlíčkově Brodě

Popis

Nadstandardní byt 3+1 v centru Havlíčkova Brodu s exkluzivní možností vybudování mezonetu

Nabízíme k prodeji výjimečný byt 3+1 o podlahové ploše 107 m², který se nachází v samotném srdci okresního města Havlíčkův Brod. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají kombinaci moderního bydlení a pohodlí městského života.

Byt poskytuje velkorysý prostor o podlahové ploše 107 m², který zahrnuje nádhernou terasu o výměře 5,4 m², ideální pro relaxaci a odpočinek po náročném dni. K dispozici je také mimořádně prostorný sklep o výměře 14 m², který zajišťuje dostatek úložného prostoru pro všechny vaše potřeby.

Jedinečnou výhodou tohoto bytu je exkluzivní půda o velikosti 102 m², která se nachází přímo nad bytem. Tato půda nabízí unikátní možnost vybudování luxusního mezonetu dle vašich představ a potřeb, čímž můžete obytný prostor ještě více rozšířit a přizpůsobit svým požadavkům.

K bytu náleží podíl na krásné zahradě za domem o celkové výměře 220 m². Tato zahrada představuje perfektní místo pro venkovní aktivity a relaxaci, což je v centru města nesmírnou výhodou.

Lokalita bytu v centru Havlíčkova Brodu zaručuje excelentní dostupnost veškeré občanské vybavenosti. Školy, školky, obchody, restaurace, zdravotnická zařízení a kulturní možnosti jsou v bezprostřední blízkosti, což činí tento byt mimořádně atraktivním.

V roce 2024 byla dokončena kompletní a precizní rekonstrukce bytu za použití nejkvalitnějších materiálů. Díky tomu se můžete těšit na moderní a luxusní bydlení bez nutnosti dalších investic.

Cena tohoto exkluzivního bytu je k jednání a rádi vám poskytneme další informace při osobní prohlídce. Tento nadstandardní byt nabízí nejen skvělé bydlení v centru města, ale i jedinečnou možnost budoucího rozšíření díky půdě přímo nad bytem.

Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací a sjednání prohlídky.

Těšíme se na Vás!

Cena
8 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
31. 7. 2024
Adresa
Bezručova, Havlíčkův Brod, okres havlíčkův brod
ID
904943
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
210 m2
Patro
4. z 4
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
135 m2
Podlahová plocha
102 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Internet
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Kuchta

Petr Kuchta

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Havlíčkově Brodě.

Podobné nabídky