Prodej rodinného domu, Přítluky, 2507 m2 (ID: 1509018)

Přítluky


26 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 123 908 Kč /měs.

(Cena včetně provize, právního servisu a poplatku za převod nemovitosti.)


Regionální dodavatelé v Přítlukách

Popis

Dovolte mi představit soubor 4 nemovitostí ve vyhledávané turistické oblasti jihovýchodní části vodní nádrže Nové Mlýny. Nemovitosti jsou situovány v obci Přítluky, městské části Nové Mlýny. Jak je všeobecně známo, tato oblast oplývá velkým množstvím vinařských obcí, které lákají turisty od jara do podzimu na putováním za vínem, a to ať už domácí, tak zejména zahraniční. Samotná vodní nádrž nabízí v okolí spoustu atrakcí, především k turismu, ale i sportovnímu vyžití. Velmi známý je aquapark Aqualand Moravia nebo Kemp Merkur v Pasohlávkách.

Souboru nemovitostí dominuje Veverkův mlýn původem ze 16. století. Dále vedle stojící hospoda s obchodním prostorem, kompletním sociálním zázemím a členitými sklepy. Za touto hospodou potom najdete vinný sklep. Součástí tohoto souboru jsou také dvě turistické ubytovny vedle již zmiňovaného mlýnu, které jsou stále v provozu. K mlýnu s hospodou byla vytvořena vyhledávací studie, ze které vyplynulo jako nejideálnější řešení vybudování tzv. senior housu s kompletním zázemím pro stravování klientů a klidovými zónami. Nicméně, není tento záměr nutné realizovat. Nabízí se např. hotel s restaurací, či vybudování bytových jednotek s obchodními prostory. Budova mlýnu a hospody nabízí přes 2.000 metrů čtverečních užitné plochy.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat. Martin Matela - LEV REALIT

Cena
26 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize, právního servisu a poplatku za převod nemovitosti.
Aktualizováno
1. 8. 2024
Adresa
Přítluky
ID
LR0115
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
2507 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
2507 m2
Plocha nemovitosti
3970 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Matela

Martin Matela

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Přítlukách.

Podobné nabídky