Prodej pozemku pro bydlení, Pozlovice, 1045 m2

Pozlovice


Cena na vyžádání /za metr čtvereční
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Informace v RK)


Regionální dodavatelé v Pozlovicích

Popis

Sníte o vlastním domě na klidném místě s úžasným výhledem? Chcete bydlet v blízkosti přírody a zároveň mít skvělou dostupnost do města? Pak máme pro vás skvělou zprávu!

Chystáme unikátní projekt stavebních pozemků v Pozlovicích u Luhačovic. Místo, kde se snoubí klidná příroda, moderní bydlení a výborná dopravní dostupnost.

Městys Pozlovice je místo, kde si můžete užívat klidné a pohodové životní tempo. Představte si, že se probudíte do rána, otevřete okno a před sebou vidíte úchvatný jedinečný panoramatický výhled do krajiny. A co víc, za pouhých 5 minut autem budete popíjet kávu na kolonádě v Luhačovicích a vychutnávat si léčivé prameny.

Výhody bydlení v Pozlovicích:
- Klid a pohoda: Únik od městského ruchu a stresu.
- Příroda: Krásná příroda přímo před vašimi dveřmi, ideální pro procházky, cykloturistiku a další outdoorové aktivity.
- Dostupnost: Skvělá dopravní dostupnost do Zlína (20 min) i dalších okolních měst. Krajina nabízí i nádherné projížďky na motorce po okolí.
- Luhačovice: Možnost využívat veškerých služeb a atrakcí lázeňského města. Nádherné prostředí pro skvělý život celoročně.
- Investice do budoucnosti: Nákup pozemku je skvělou investicí do budoucnosti, jak pro vás, tak pro vaše děti. Apartmánový dům může být také zajímavou alternativou.

Chcete být součástí této jedinečné komunity?

Navštivte pozemkypozlovice.cz a zjistěte více o naší nabídce.

Neváhejte nás kontaktovat, rádi zodpovíme všechny vaše dotazy.


Váš zlínský makléř, Tomáš
KONIOR & Partners | Real Estate

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Informace v RK
Aktualizováno
2. 8. 2024
Adresa
Pozlovice
ID
N00054
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
1045 m2
Plocha nemovitosti
1045 m2
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš Konior

Tomáš Konior

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Pozlovicích.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky