Prodej bytu 2+1, Zlín, Kvítková, 60 m2

Kvítková, Zlín


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Zlíně

Popis

Nabízíme byt dispozice 2+1 v bytovém domě č.p.4123/6, který se nachází v centru Zlína po levé straně ulice Kvítkové. Parkování možné na ulici Kvítkové nebo v přilehlém parkovacím domě NS Zlaté jablko a jeho okolí.
Objekt umístěn ve smíšené zástavbě (obchody, služby), Po přilehlé ulici Dlouhé a Kvítkové vede trolejbusová a autobusová trať MHD.
Jedná se o bytový dům se třemi vchody celkem 36 BJ (po 12 ve vchodech čp.4122-4124) včetně výtahu.
Šestipodlažní typový bytový dům – v I.PP společné prostory a sklepní koje, v I. NP nebytové obchodní prostory, ve II.-VI.NP bytové jednotky vždy 3 na podlaží. Bytová jednotka č.4123/6 v III.NP po pravé straně schodiště.
Oceňovaný byt je situován ve III.NP budovy č.p. 4123, která má technické I.PP, nebytové I.NP a čtyři obytné II.V.NP a plochou střechu. Typový bytový panelový dům s plochou střechou, montované schodiště kolem osobního výtahu, plochá střecha se zateplením a živičná izolace. Venkovní břízolitová fasáda bez zateplení, plastová okna a vnitřní dřevěné dveře do ocel. zárubní. Klempířské konstrukce z popl.plechu. Centrální vytápění z kotelny VS umístěné v I.PP, rozvody v ocel. trubkách a otopné panely. Rozvody 400/240 V, rozvody SLP, STA a bleskosvodová soustava.
Vlastní bytová jednotka 2+1 v původním stavu s opravenou koupelnou po rekonstrukci (obklady a dlažby) zděné jádro – v koupelně vana a umyvadlo, standartní provedení s lodžií, zánovní kuchyňská linka a el. sporák, WC samostatný. Betonové podlahy a kombinace ker. dlažby a lisovaných parket v obytných místnostech. Technický stav budovy z počátku 70. let je dobrý. Oceňovaná BJ v dobrém stavu k postupné rekonstrukci.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 8. 2024
Adresa
Kvítková, Zlín
ID
391
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
60 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Libuše Bučková

Libuše Bučková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Zlíně.

Podobné nabídky